вівторок, 18 травня 2021 20:05

Знайшли крайнього до другої річниці президентства Зеленського

Знайшли крайнього до другої річниці президентства Зеленського
Цього тижня минає два роки, як Зеленський на посаді президента. Фото: Reuters

До дворіччя перебування Володимира Зеленського на посаді президента на звільненого з МОЗ Максима Степанова хочуть повісити всі негаразди і проблеми з вакцинації. Про це Gazeta.ua сказав колишній народний депутат Борислав Береза.

"Зеленський приділяє увагу формі, а не сенсу. Хоче показати – ось бачите, займаємось реформуванням, позбулися людини, як винна. Не Зеленський, який провалив вакцинацію і поставив Степанова міністром.

Якщо міністром стане Ляшко, цим покажуть – вкотре призначена людина з Банкової. У якої немає стратегії, що треба робити. Відбувається імітація. Криклія вигнали, щоб взяти під контроль "Велике крадівництво". Петрашка – через персональний конфлікт із керівником Офісу президента Єрмаком", - каже екснардеп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дружба з Ахметовим і вічний міністр Аваков: політолог розповів про кадрову політику Зеленського

У відставку повинен йти весь Кабмін на чолі з прем'єром Шмигалем, вважає Береза.

"Цей уряд не має не тільки програми, але і розуміння, куди вести країну. Шмигаль залишається на посаді, бо його немає ким замінити. Намагаються навісити на нього якомога більше негативу і тільки після із ним попрощаються".

18 травня Верховна Рада звільнила трьох міністрів – інфраструктури Владислава Криклія, розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Ігоря Петрашка і охорони здоров'я Максима Степанова.

Звільнення трьох підтримали фракції "Слуга народу", "Європейська солідарність", групи "Партія "За майбутнє" і "Довіра". "Голос" за відставку Криклія не голосував.

Зараз ви читаєте новину «Знайшли крайнього до другої річниці президентства Зеленського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі