четвер, 22 березня 2018 09:07

НАБУ оприлюднило свою версію про "жучки" у Холодницького

НАБУ оприлюднило свою версію про "жучки" у Холодницького
Директор НАБУ Артем Ситник. Фото 112.ua

Директор Національного антикорупційного бюро Артем Ситник під час виступу в Брюсселі назвав фантазією інформацію про прослуховування кабінету глави Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП) Назара Холодницького

"На жаль, специфіка медійного простору в Україні така, що, не маючи жодного коментаря від уповноважених органів, журналісти пишуть таке, що фантастичний роман просто відпочиває", - сказав Артем Ситник, директор НАБУ.

Ситник додав, що з цього питання нічого коментувати.

Глава відомства підкреслив, що не допустить, щоб "хтось із влади взяв під контроль те, що відбувається в НАБУ і САП". За словами Ситника, за останні дні завершили розслідування низки гучних справ, у тому числі щодо одного слідчого Генеральної прокуратури.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відставка Холодницького подарує Генпрокуратурі вплив на антикорупційні справи.

Провадження проти антикорупційного прокурора Назара Холодницького може бути намаганням генпрокурора Юрія Луценка взяти під контроль САП. Керує провадженням керівник так званого "департаменту Кононенка-Грановського" Володимир Гуцуляк. Він у ГПУ займається чутливими для влади питаннями.

Зараз ви читаєте новину «НАБУ оприлюднило свою версію про "жучки" у Холодницького». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі