четвер, 15 лютого 2018 18:55

Міжнародний авторитет Тимошенко стрімко зростає - політолог

Міжнародний авторитет Тимошенко стрімко зростає - політолог
Політолог проаналізував візит Юлії Тимошенко в США. Фото: by Alexander Prokopenko

Політолог прокоментував візит Тимошенко в США.

Візит Юлії Тимошенко в США минулого тижня ще раз підтвердив стійку тенденцію зростання її міжнародного авторитету. Таку думку висловив політолог, засновник корпорації "Гардарика" Костянтин Матвієнко на Facebook.

"Високий рівень проведених нею зустрічей у Вашингтоні каже про те, що саме її бачать відповідальним переговірником від України", - зазначив він.

Політолог нагадав, що Тимошенко зустрілася з усіма американськими керівниками, які безпосередньо формують позицію США щодо України, зокрема, з Куртом Волкером, Вагою Мітчелом і іншими високопоставленими посадовими особами.

"Дуже показова реакція учасників молитовного сніданку на виступ Юлії Тимошенко - її стоячи вітали тисячі духовно-релігійних, громадських та політичних лідерів світу", - наголосив Матвієнко.

На його переконання, "такий прийом у цьому співтоваристві є свідченням того, що Юлію Тимошенко не тільки знають і поважають у світі, але бачать її наступним президентом України".

Тимошенко перебувала в США в рамках робочого візиту. Там голова партії "Батьківщина" обговорювала з американськими чиновниками важливі державні питання, серед яких і корупція в Україні.

Зараз ви читаєте новину «Міжнародний авторитет Тимошенко стрімко зростає - політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі