пʼятниця, 19 квітня 2019 08:03

Медведчук дав Зеленському поради стосовно Донбасу

Медведчук дав Зеленському поради стосовно Донбасу
Віктор Медведчук порадив Зеленському почати переговори з РФ. Фото: vybor.ua

Глава політради партії "Опозиційна платформа - За життя" Віктор Медведчук заявив, що в разі перемоги на виборах президента, Володимиру Зеленському варто домовлятися з керівництвом РФ про повернення окупованих територій Донбасу.

Він зазначив, що в Кремлі ще не сформували свого ставлення до Зеленського, тому радить "глибше вивчити тему Донбасу", почавши переговори з Росією, повідомляє Reuters.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кум Путіна став аутсайдером симпатій українців — опитування

"Можливо, він прийде до думки, що заради миру потрібно це зробити. Ніхто не говорить про необхідність йти на поступки або щось віддавати. Ми говоримо про необхідність повернути людей і територію", - каже Медведчук.

За його словами, Путін також може звільнити захоплених українських моряків, зробивши "жест доброї волі".

Зеленський дійсно може виступити в ролі об'єднувача країни, тому йому пробачать союзи з окремими політиками з нинішньої коаліції і колишніми регіоналами. А ось з ким Зеленському категорично не можна об'єднуватися, так це з розташованими під крилом Віктора Медведчука відверто проросійськими політиками з "Опозиційного блоку".

Зараз ви читаєте новину «Медведчук дав Зеленському поради стосовно Донбасу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі