пʼятниця, 08 травня 2020 10:31

Легалізація зброї, право на землю, медичний канабіс: заступник Саакашвілі розповів про "програму"

Легалізація зброї, право на землю, медичний канабіс: заступник Саакашвілі розповів про "програму"
7 травня президент призначив Олександра Ольшанського заступником голови Виконавчого комітету реформ. Фото: Всеволод Жовтенко, Facebook

Підприємець з IТ-сфери, громадський діяч Олександр Ольшанський, якого президент Володимир Зеленський призначив заступником голови Виконавчого комітету реформ, розповів про пріорітети.

"Мені всі вже пишуть і дзвонять і просять сказати "програму". Ті, хто мене знає, не почують нічого нового, а для інших коротко", - написав він у Facebook і виклав тези.

Серед них - "немає економіки - немає незалежності і не буде країни", "податки повинні стягуватися зі споживання", "ПДВ - зло", "держава нічого не робить, а тільки розподіляє", "основа добробуту держави - підприємці", "короткоствольна зброя - природне право, відібране більшовиками і не повернуте українському народу", "продаж землі - фінальна точка процесу, розпочатого 1861 року (скасування кріпосного права), на щастя, це право, відібране більшовиками, вже повернули", "біткоіни - це початок революції масштабів винаходу електрики","мозок - апарат для передбачення майбутнього і управління ризиком".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підготували законопроєкт про звільнення міністрів

Також Ольшанський розповів, що він "правий".

"Медичний канабіс повинен бути легалізований, як і будь-який медичний засіб. Що стосується рекреаційного - то теж, але пізніше", - написав громадський діяч.

7 травня президент Володимир Зеленський призначив Міхеіла Саакашвілі головою Виконавчого комітету реформ.

"Щиро вітаю Міхеіла Ніколозовича з новим відповідальним викликом. Вірю, що він зможе надати імпульс Національній раді реформ та допоможе в здійсненні важливих змін у житті країни", - заявив глава держави.

Зараз ви читаєте новину «Легалізація зброї, право на землю, медичний канабіс: заступник Саакашвілі розповів про "програму"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі