пʼятниця, 15 березня 2019 16:28

Крук розповів про майбутнє Чорноморська, вибори і провокації

Крук розповів про майбутнє Чорноморська, вибори і провокації
Віце-президент Українського союзу промисловців і підприємців в Чорноморську Юрій Крук розповів, як планує здригнути місто від "сплячки", в якій воно перебуває останні років десять

Відкриття регіонального відділення Українського союзу промисловців і підприємців в Чорноморську - це нові можливості для міста і регіону. Портово-промисловий комплекс міста має величезний інвестиційний потенціал. До того ж і у самого Чорноморська є всі передумови здригнутися від "сплячки", в якій він перебуває останні років десять.

Про це в четвер, 14 березня, на прес-конференції заявив журналістам віце-президент УСПП Юрій Крук, який очолює відділення союзу в Чорноморську.

Він знає про реалії міста, оскільки до цього в його руках була доля Чорноморського порту, який він вивів у лідери галузі, а потім і доля двох великих інфраструктурних міських проектів, які Юрій Крук успішно реалізовував на посаді заступника міського голови Чорноморська.

"Якщо говорити про місцеву владу, то неможливо сьогодні реалізовувати проекти, не виходячи на загальноукраїнський рівень. Для цього є приклади. Так ті проекти, які я курував - мостовий перехід і проект з протизсувних споруд - природно вимагали підключення депутатів Верховної Ради, керівництва області, комітету по бюджету Верховної Ради і виходу на рівень Кабміну. ​​Все це називається робота в системі вертикалі влади. Від київського рівня і до місцевого", - сказав журналістам Юрій Крук, відповідаючи на питання про перспективи його долі в майбутніх місцевих виборах і виборах до Верховної Ради. І додав, що "коли приймав пропозицію зайняти пост заступника міського голови Чорноморська, передбачалася спадкоємність від міського голови через певне делегування повноважень своєму заступнику". Не побачивши таких перспектив, Юрій Крук пішов у "вільне плавання", залишивши свою присутність в місті у вигляді діяльності фонду "Чорноморськ - флагман місцевого розвитку" та регіонального відділення УСПП.

Крім розвитку транспортно-промислової сфери, одним із важливих завдань Юрій Крук вважає розвиток курортно-рекреаційної інфраструктури Чорноморська.

"Наше місто хоч і невелике, але дуже доглянуте, чисте, не захаращене висотками, має кілометри прибережної зони. Це дозволяє розвивати рекреаційну сферу. Але так сталося, що зараз, крім пляжів, туристичної інфраструктури, як такої, в Чорноморську немає, як немає і кінотеатру, торгово-розважального центру, конференц-зали для масштабних заходів", - говорить Юрій Крук.

Для розвитку міста його команда готує програму. Налагоджена комунікація з керівниками транспортно-промислових та інших підприємств Чорноморська. Це той імпульс, який місто отримає, щоб йти по шляху сучасного розвитку, відповідного реаліям і можливостям 21-го століття. Юрій Крук вважає, що все це можливо, маючи команду однодумців, бажаючих змінювати ситуацію в місті.

На тлі творчої діяльності Юрія Крука регулярно "вистрілюють" фейкові публікації провокаційного характеру з метою дискредитації його персони і членів його сім'ї. Звертаючись на прес-конференції до журналістської спільноти, він розповів журналістам про останній випадок замовного "вкидання" в ЗМІ.

"Нещодавно один так званий інформаційний ресурс, опублікував нібито моє інтерв'ю, яке, як несвіжий салат, складається з добірки давніх фейків, перемішаних для правдоподібності з моїми реальними постами в соцмережі, і приправив все це напередодні виборів політичним соусом. Я офіційно заявляю, що не є фігурантом яких-небудь кримінальних справ. Всі мої інтерв'ю завжди додатково дублюються на моїй сторінці в Facebook. Будь-хто може на неї підписатися і завжди отримувати свіжі новини про діяльність мою і моєї команди, так би мовити, з перших рук", - резюмував Юрій Крук, додавши, що вся його діяльність - і в бізнесі, і на посаді керівника двох портів, і на службі в системі місцевого самоврядування - завжди була і залишається прозорою для людей.

Зараз ви читаєте новину «Крук розповів про майбутнє Чорноморська, вибори і провокації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі