вівторок, 05 липня 2016 13:39

Кандидати перед виборами роздають безкоштовний шифер постраждалим від негоди селянам

Кандидати перед виборами роздають безкоштовний шифер постраждалим від негоди селянам
Фото - Денис СКРИЛЬ

Морозиво, кашу, шифер і батути пропонують людям під час агітації на проміжних виборах на Полтавщині. За непрямий підкуп на кандидатів написали 7 заяв до поліції.

Про це розповіла Дар'я Черкашина, спостерігач громадської мережі "Опора" у Полтавській області.

"Впроваджують різні технології, щоб здобути прихильність виборців. Від представника "Опозиційного блоку" Олександра Березянського роздають морозиво, наймаються аніматорів, ставлять безкоштовні атракціони - батути, аерохокей. Цей кандидат полюбляє долучились до офіційних свят, які проводить місцева влада. Під час Дня молоді і Дня Конституції в місті Заводське Лохвицького району поставив намети із агітацією і атракціони. Люди тепер вважають, що свято він організував. За такі дії написали на кандидата заяву в поліцію", - розповіла Дар'я Черкашина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Адвокат Корбана зняла свою кандидатуру з виборів на Дніпрі.

"Самовисуванець Валентин Манько також використовує безкоштовні батути для агітації. Частував присутніх польовою кашею і чаєм під час Дня Конституції в Лохвиці. Кілька кандидатів попіарились на негоді в Чорнухинському районі. Безплатно дали постраждалим шифер", - продовжила Дар'я.

На довибори у Полтавській області зареєструвалося 47 кандидатів. Активну агітацію проводить 31 з них. У 151 округ входить 6 районів - Гадяцький, Гребінківський, Лохвицький, Пирятинський, Чорнухинський і частина Лубенського. Обирають нового нардепа замість Тараса Кутового. У квітні він став міністром аграрної політики.

Нагадаємо, 21 червня завершилася реєстрація кандидатів на проміжні вибори до парламенту. Зареєстрували 376 осіб. Волевиявлення відбудеться 17 липня на 7 округах.

Зараз ви читаєте новину «Кандидати перед виборами роздають безкоштовний шифер постраждалим від негоди селянам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі