середа, 11 квітня 2018 15:21

Йованович розсмішила інформація про Кличка-президента

Йованович розсмішила інформація про Кличка-президента
Марі Йованович спростувала інформацію, що США будуть підтримувати Віталія Кличка на виборах президента. Фото: kiev.klichko.org

США не розглядають мера Києва Віталія Кличка як кандидатата на посаду президента України.

Про це сказала посол США в Україні Марі Йованович в інтерв'ю "Фокусу", коментуючи інформацію про те, що США можуть поставити на Кличка.

"Коли я почула про цю історію, то дуже голосно розсміялася. А потім звернула увагу на те, що стаття була опублікована 1 квітня, це могло бути і жартом [сміється]. Я ніколи такого не говорила.

Це не перший кандидат, про який я чула, що саме на нього ми нібито робимо ставку, чула і деякі інші імена. Але ми не займаємося підтримкою кандидатів, наше завдання - допомогти забезпечити відкриті вибори і чесний демократичний процес", - завевнила посол.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У США нагадали Порошенку його обіцянку

1 квітня у ЗМІ з'явилася інформація, що США не підтримують повторну каденцію президента Петра Порошенка, натомість розглядають іншу фігуру - Віталія Кличка. Про це нібито "видному джерелу" сказала посол США в Україні Марі Йованович.

Зараз ви читаєте новину «Йованович розсмішила інформація про Кличка-президента». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі