понеділок, 27 жовтня 2008 15:15

Гриценко запропонував вигнати Яценюка і переобрати уряд

Гриценко запропонував вигнати Яценюка і переобрати уряд
Голова парламентського комітету з питань національної безпеки і оборони, народний депутат від НУ-НС Анатолій Гриценко виступає за звільнення голови Верховної Ради Арсенія Яценюка та переформатування уряду.

Про це повідомляє прес-служба Гриценка. Зокрема, для подолання політичної кризи він запропонував: "подякувати Яценюку, задовольнити його прохання і обрати на посаду голови ВР людину, яка користується довірою депутатів, є стійкою від зовнішніх впливів і зможе швидко налагодити продуктивну роботу Ради".

Також він пропонує підсилити роль голів парламентських комітетів, ліквідувати монополію голів фракцій при формуванні порядку денного роботи ВР.

"Повірте, Рада зразу запрацює і зможе прийняти сотні законів, причому на табло щоразу буде понад 300 голосів", - заявив Гриценко.

Третім кроком він назвав "кардинальне переформатування і посилення уряду, не за партійними квотами, а з опорою на професіоналів.

"Не можна надавати уряду надзвичайні повноваження, якщо до уряду немає довіри", - наголосив Гриценко, пише РБК-Україна.

Зараз ви читаєте новину «Гриценко запропонував вигнати Яценюка і переобрати уряд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі