четвер, 25 січня 2018 09:00

До виборів карколомних змін і реформ Порошенко не зробить - Найєм

До виборів карколомних змін і реформ Порошенко не зробить - Найєм
Петро Порошенко може сам зруйнувати всі надбання за останні три роки, - Мустафа Найєм. Фото: News Front

До завершення своєї каденції на посаді президента Петро Порошенко не буде втілювати нові реформи і навряд чи виконає старі обіцянки.

Про це сказав народний депутат Мустафа Найєм в кулуарах економічного форуму в Давосі.

"У цьому році, в наступному - до президентських виборів якихось карколомних змін очікувати не слід. Ніяких нових реформ президент не зробить. А ті обіцянки, які він робив щодо антикорупційного суду, не тиску на громадянське суспільство, зняття монополії в енергетичній сфері, інших сфер боротьби з корупцією, скоріш за все, не будуть виконані", - сказав Найєм.

За його словами, головною темою українського сніданку в Давосі буде антикорупційна політика України.

"Я очікую сьогодні почути від президента сигнал щодо антикорупційного суду. Знаю, що у нього були і будуть розмови стосовно цього питання. Воно одне з ключових. Зараз головне - дати сигнал нашим партнерам, щоб вони зрозуміли, чи зможе Порошенко зберегти надбання за останні три роки, чи сам їх може зруйнувати", - сказав Найєм.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трампа попередили про брехливість української влади

23 січня у швейцарському Давосі стартував 48-й Всесвітній економічний форум. Протягом чотирьох днів президент Петро Порошенко проведе близько 20 зустрічей.

Глава держави вже мав розмову з директором-розпорядником МВФ Крістін Лагард. Також у МЗС повідомили, що Порошенко зустрінеться з американським президентом Дональдом Трампом.

Зараз ви читаєте новину «До виборів карколомних змін і реформ Порошенко не зробить - Найєм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі