субота, 09 грудня 2017 18:47

Депутати розглянуть закон щодо реінтеграції Донбасу на останньому пленарному тижні

 

Законопроект про реінтеграцію Донбасу можуть почати розглядати 19 або 20 грудня.

Про це повідомляє спікер Верховної Ради Андрій Парубій.

"Є кілька планів на наступний тиждень. Найголовнішим я би назвав закон про деокупацію українських земель і про визнання на законодавчому рівні Російської Федерації агресором. Він досить об'ємний - має понад 700 правок. Думаю, на його розгляд піде більше ніж півтора дні. Попередньо, плануємо розпочати його розгляд у вівторок вранці, або, можливо, в середу розпочати і в четвер завершити", - розповів Парубій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Готують "остаточне вирішення" конфлікту на Донбасі

Також голова парламенту сказав, що залишилось ще два блоки питань, які не встигли розглянути на останніх засіданнях: паливо-енергетичний комплекс та транспорт.

У першому читанні законопроект №7163 про відновлення суверенітету над окупованою частиною Донецької і Луганської областей, ініційований президентом України Петром Порошенком, який Верховна Рада ухвалила 6 жовтня. Документ урегульовує правові основи використання Збройних сил України на сході країни, водночас Росію визнано агресором.

Зараз ви читаєте новину «Депутати розглянуть закон щодо реінтеграції Донбасу на останньому пленарному тижні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі