вівторок, 11 грудня 2012 10:43

Найстрашніші очікування Балоги почали збуватися

Найстрашніші очікування Балоги почали збуватися
Фото: panorama-mukachevo.com

Найстрашніші очікування в.о. міністра надзвичайних ситуацій України Віктора Балоги почали збуватися, оскільки Україна в політичному та економічному сенсі може перетворитися на "Білорусь-2".

"Мої найстрашніші очікування почали збуватися – до роботи в новій владній команді готують кандидатів, орієнтованих на східний вектор розвитку держави. І мова йде не про "налагодження добросусідських стосунків". Все набагато серйозніше. Влада готується до реінкарнації того проекту, з якого український народ вирвався 20 років тому. Це найгірший сценарій для України, який тільки можна було уявити. І дуже прикро, що його намагаються протягнути перед початком першої стадії інтеграції України в цивілізований простір", - написав він на сторінці в соцмережі Фейсбук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У "Регіонах" до кінця не впевнені, що за Азарова кожен проголосує особисто

"Зрозуміло, що інтеграція на Схід – це не шлях до вирішення проблем України, а їх консервування, якщо не відкат на 10 років назад. Політично і економічно для нас це означає побудова проекту "Білорусь-2", - додав Балога.

"А реалізовувати цей проект будуть старі і добре відомі кадри, для яких це шанс повернутися із небуття. І дуже прикро, що нинішня влада ведеться на цей розвод. Їм, а отже і нам, з цілком серйозним виразом обличчя пропонують наступити на ті самі граблі - трохи пофарбовані, але такі ж гнилі та ржаві як і раніше", - підкреслив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Висунення Азарова - це повне фіаско всієї економічної, політичної та соціальної політики" - Соболєв

Окрім того, за його словами "відповідна база для цього вже готова. З "доброї волі" одних і за бездіяльності інших, прийнято закон, який відкриває двері будь-яким маніпуляціям з громадською думкою. І в цій ситуації ті, хто зараз вважають себе господарями ситуації, через рік-два стануть не те, що "молодшими братами", а чужими пасинками".

Зараз ви читаєте новину «Найстрашніші очікування Балоги почали збуватися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

28

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі