понеділок, 15 вересня 2008 13:42

Балогу обізвали упирем через лайку закарпатського чиновника

Всеукраїнська молодіжна громадська організація "Батьківщина молода" обурена поведінкою голови Перечинської районної державної адміністрації Закарпатської області Михайла Данча. Про це йдеться у повідомленні прес-служби організаці.

"Батьківщина молода" посилається на виступ Данча, оприлюднений в інтернеті, в якому чиновник обізвав прем"єрку Тимошенко та вилаяв журналіста із застосуванням нецензурних слів.

В організації вважають, що до цього причетний Секретаріат Президента, "який несе відповідальність за роботу районних державних адміністрацій".

У відповідь на образи в сторону Тимошенко, представники "Батьківщини молодої" називають главу СП Балогу упирем.

"Здається, що легенди про упирів, які жили у Закарпатті в середньовіччі, не є казками. Віктор Іванович і є той самий Граф Дракула, який одним укусом перетворює людину на вовкулаку. Вочевидь, першим з кого випив Балога кров став Данч. Зрозуміло навіщо Балозі своя партія – це прямий трафік нової крові для ненажерливого голови президентського секретаріату. Наші пращури вважали, що є тільки один спосіб вигнати зі світу живих кровожерних істот: забити в серце упиря осиковий кіл", - говориться у повідомленні "Батьківщини молодої".

Організація закликала Ющенка звільнити Балогу і Данча.

Зараз ви читаєте новину «Балогу обізвали упирем через лайку закарпатського чиновника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі