понеділок, 05 лютого 2018 13:49

Язик і "біцуха" - Ляшко дорвався в Instagram
5

Лідера Радикальної партії Олега Ляшка, котрий завів Instagram ще п'ять років тому, але був не надто активним його користувачем, останніми днями неначе прорвало.

Про це пише Табло ID

Політик упевнено мітить у мегазірки соцмережі, опановуючи мистецтво селфі, демонструючи м'язи та - безпрограшний прийом - мімімішних песиків.

Консультує батька в непростій справі здобуття інтернет-популярності його донька Влада, пишуть журналісти.

"Мала каже, щоб хайпанути, треба зробити гарне селфі", - пояснив Ляшко фотографію себе з висолопленим язиком.

А ще нардеп оголосив, що вже два місяці працює над своєю фізичною формою. Результат - "біцуху" він показав підписникам аж двічі, оскільки спершу його запідозрили в тім, що він трохи шахраює.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Купуємо імпортне" - Ляшка поставили на місце в ефірі ток-шоу

Олег Ляшко придбав п'ять соток землі в Обухівському районі Київської області. Заплатив 300 288 грн.

Голова Радикальної партії мешкає у будинку за 15 млн грн у Козині Обухівського району під Києвом. На банківських рахунках має понад 2,3 млн грн і $700 тис. Ще $30 тис., €70 тис. і 400 тис. грн — готівкою. Цивільна дружина Росіта Сайранен готівкою мала 500 тис. грн, $30 тис. і €20 тис. Ляшко задекларував дві квартири в столиці. Має автомобіль Toyota, у цивільної дружини — Mazda.

Зараз ви читаєте новину «Язик і "біцуха" - Ляшко дорвався в Instagram». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі