четвер, 24 жовтня 2019 17:45

Арахамія пройшов поліграф: результати

Арахамія пройшов поліграф: результати
Голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія не брехав, каже фахівець. Фото: hromadske.ua

Голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія пройшов поліграф і чесно відповів на всі запитання.

Про це сказав науковий співробітник Національної академії медичних наук України, поліграфолог, лікар-психофізіолог Віталій Опанасенко.

"Ми маємо ті реакції, які вказують на те, що крім того, що людина чесно відповіла, він ще емоційно навантажений через всієї цієї ситуацієї (корупційних скандал. - Gazeta.ua)", - сказав фахівець.

"Якщо порівнювати результати Давида з результатами Олександра (Дубінського. - Gazeta.ua), то відразу впадає в очі бездіяльність у психофізіологічному сенсі порівняно з тим, що довелося під поліграфом пережити в емоційному плані Олександру.

Грубо кажучи, я запитав "Уявіть собі ситуацію. Вкрали гроші в офісі, викликають сантехніка і вимагають від нього пройти поліграф. Який взагалі не в курсі ситуації". Олександр переживав, конкретно йому ставили провину - то 50, то 30 тисяч. Він був схвильований, все одно правдиво відповідав на запитання. То поліграма в цілому, вся вегетативна поведінка під поліграфом у Давида - нібито у людини, яка не чує запитань.

Єдине, що його зачепило, це ідеологічні противники, коли я задав запитання: "Брали гроші за голос від представників "Платформи - За життя"?" Це, в принципі, політичний нонсенс, щоб це могло мати місце. Тому це найчистішої води хибнопозитивна реакція. При чому вона повторилася вже при повторі тестів", - розповів Опанасенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На поліграфі Арахамія кинув тінь на колег із фракції

Раніше Давид Арахамія заявив, що правоохоронці заборонили виходити в ефір нардепу від "Слуги народу", свідку у справі про хабарі $30 тис.

Напередодні він анонсував, що приведе свідка на ефір "Право на владу" 24 жовтня.

Зараз ви читаєте новину «Арахамія пройшов поліграф: результати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі