четвер, 01 лютого 2018 08:12

Янукович обізвав львів'ян геноцидом країни

Янукович обізвав львів'ян геноцидом країни
Віктор Янукович переплутав слова "геноцид" і "генофонд". Фото: ТСН

Вісім років тому, 1 лютого 2010-го, тоді ще кандидат у президенти Віктор Янукович назвав львів'ян кращим "геноцидом" країни, переплутавши це слово з "генофондом".

Конфуз стався під час виступу лідера Партії регіонів перед виборцями у Львові.

"Тут зібралися кращі геноциди країни", - сказав Янукович.

Помічники лідера Партії регіонів поправили: "Не геноцид, а генофонд".

"Так, і генофонд теж", - не розгубився Янукович.

Публіка відреагувала на обмовку сміхом.

Щоб уникнути скандалів, візит Януковича в рамках передвиборчого турне проходив таємно. Лідер "регіоналів" виступав перед заздалегідь підготовленими співробітниками підприємств олігарха Ріната Ахметова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коханка Януковича зайнялася виробництвом сперми - ЗМІ

Після масових розстрілів учасників Революції гідності у центрі Києва у лютому 2014-го Віктор Янукович втік до Росії. Живе в Ростові-на-Дону. Із дружиною Людмилою розлучився. Живе з колишньою коханкою Любов'ю Полежай - сестрою його куховарки з Межигір'я. За інформацією ЗМІ, вже у Росії у них народився син.

В Україні проти Януковича відкрили кілька кримінальних проваджень. Його обвинувачують у масових убивствах громадян, заволодінні державним майном, захопленні влади неконституційним шляхом, діях, спрямованих на повалення конституційного ладу.

Зараз ви читаєте новину «Янукович обізвав львів'ян геноцидом країни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі