субота, 12 травня 2012 11:23

Яценюк пригрозив ліквідувати монархію Януковича і розпродати Конча-Заспу

Яценюк пригрозив ліквідувати монархію Януковича і розпродати Конча-Заспу
Арсеній Яценюк стоїть з однопартійцями під час Форуму об'єднаної опозиції. Фото: gazeta.ua

Новий демократичний парламент ліквідує монархію президента Віктора Януковича.

Про це, виступаючи на Форумі об'єднаної опозиції, заявив лідер "Фронту Змін" Арсеній Яценюк.

"Новий парламент прийме закон про імпічмент і першим під імпічмент піде Янукович. Ми проведемо широкі та ретельні реформи системи держави Україна. Новий демократичний парламент введе процедуру особистого голосування кожного народного депутата та кримінальну відповідальність за порушення процедури особистого голосування. Якщо вони віддають картки, то нехай віддають мандати, пільги та привілеї. Ми покінчимо з ганебною практикою невиконання конституції", - наголосив він.

За словами депутата, нова демократична більшість введе інститут відкликання народного депутата.

"Ми гарантуємо, що скоротимо витрати на утримання кожного народного депутата удвічі. Приймемо спеціальні закони, які зараз вносяться до парламенту, але блокуються більшістю. А саме щодо ліквідації всіх пільг та привілеїв, продаж всіх державних резиденцій, заборону президенту та його когорті користуватися державними коштами на свій розсуд, літати чартерними літаками, жити на широку ногу. Ми продамо заповідник колишніх та нинішніх чиновників, який називається Конча-Заспа. Ми змусимо, щоб лікарня "Феофанія" обслуговувала народ України, а не народних депутатів та членів уряду", - сказав Яценюк.

Нардеп запевнив, що у новому парламенті буде змінено виборче законодавство, аби не було можливості сфальшувати їх результати.

Зараз ви читаєте новину «Яценюк пригрозив ліквідувати монархію Януковича і розпродати Конча-Заспу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

150

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі