четвер, 13 листопада 2008 09:44

Яценюк не повторить те, що зробили Кучма і Ющенко

Депутат Верховної Ради, член фракції Блоку "Наша Україна - Народна Самооборона" Юрій Костенко вважає, що поки в колишнього голови парламенту Арсенія Яценюка немає достатніх ресурсів для того, щоб стати Президентом.

Про це він сказав в ефірі телекомпанії "5 канал" увечері 12 листопада.

"На мою думку, щоб повторити те, що зробив Кучма і Ющенко, потрібно мати 2 речі: у першу чергу, це політичну силу, що здатна підняти найвищу державну посаду того або іншого лідера, і друге, це кошти, які необхідні для такої виборчої компанії. Ні першого, ні другого в Арсенія Петровича (Яценюка) поки що, наскільки я знаю, немає", - сказав він.

Костенко назвав досить сміливою заяву колишнього спікера про те, що він іде для того, щоб повернутися.

Парламентар нагадав, що таку ж фразу говорив 1994 року Леонід Кучма, коли залишав пост прем"єр-міністра, а потім її повторив нинішній глава держави Віктор Ющенко.

На думку Костенка, і Кучма, і Ющенко змогли стати президентами в тому числі і завдяки наявності відповідних політичних сил і коштів.

У березні Яценюк заявляв, що не має наміру брати участь у виборах Президента в 2010 році, повідомляють Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Яценюк не повторить те, що зробили Кучма і Ющенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі