четвер, 30 листопада 2017 13:00

Я не здивуюся, якщо ця "розумна" влада почне стягувати податки на дощ і повітря - Рабінович

Я не здивуюся, якщо ця "розумна" влада почне стягувати податки на дощ і повітря - Рабінович
Лідер політичної партії "За життя" Вадим Рабінович каже, що українська влада з кожним днем ​​все більше обмежує права громадян

Слідом за прийняттям законопроекту №7020, автори якого запропонували зобов'язати українців реєструвати домашніх тварин не пізніше, ніж через 5 днів після придбання, нинішня влада цілком може почати стягувати податки на дощ і повітря.

Таке припущення висловив народний депутат України, лідер політичної партії "За життя" Вадим Рабінович в ефірі одеського телеканалу "Перший міський". Він прокоментував ініціативу, яку в народі вже охрестили "податком на котиків".

"Я не здивуюся, якщо ця влада захоче стягувати податки на дощ і повітря, як в мультфільмі "Чіполіно". Чого влада соромиться? Нічого соромитися, хлопці! Гуляти так гуляти! Вводьте вже податки на дощ і на повітря. Куди ці українці подінуться! Випадіння опадів неминуче, а подих - фундаментальний фізіологічний процес, який не можна зупинити. Ось вам і нові надходження в бюджет! І ви будете переможцями, які дограбували вже нас до кінця", - заявив політик.

Він вважає, що українська влада з кожним днем ​​все більше обмежує права громадян, встановлюючи нові податки, які бувають зовсім абсурдними.

"Закон "розумний". Вже поділили всі потоки, все розікрали, і тепер, звичайно, потрібно братися за котів - адже на них можна багато заробити, а потім взятися ще й за собак. Чого вони до котів і собак прив'язалися? Людям не даєте жити і працювати, так хоч тварин залиште в спокої", - закликав парламентарій.

На думку народного депутата, замість того, щоб вводити подібні абсурдні податки, владі слід зайнятися відродженням країни, адже обраний ними політичний і економічний курс веде тільки до зубожіння населення. У той же час заможні люди платили б більше податків.

При цьому політик нагадав, що він подав у Раду цілий ряд законопроектів, спрямованих на відродження економіки України. Однак керівництво парламенту їх ігнорує, вважаючи за краще виносити на голосування законопроекти про "податки на котиків".

"Я подав 94 законопроекти. Керівництво Ради їх не виносить на голосування, тому що ця ініціатива - від опозиції. Так, я з провладними партіями не піднімаю руки для підтримки чергової владної ініціативи за ці їх псевдореформи. І за це я собою пишаюся, і, сподіваюся, мною пишаються виборці, тому що я їх не обманюю", - заявив лідер партії "За життя".

Зараз ви читаєте новину «Я не здивуюся, якщо ця "розумна" влада почне стягувати податки на дощ і повітря - Рабінович». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі