пʼятниця, 16 вересня 2011 06:30

Дружина Черновецького відкриє магазин для мільйонерів

Автор: фото з сайта www.tabloid.pravda.com.ua
  Аліна Айвазова у серпні вирішила розлучитися з чоловіком, столичним мером Леонідом Черновецьким. Через тиждень забрала заяву з суду
Аліна Айвазова у серпні вирішила розлучитися з чоловіком, столичним мером Леонідом Черновецьким. Через тиждень забрала заяву з суду

56-річна Аліна Айвазова, дружина столичного мера Леоніда Черновецького, планує відкрити в Києві ресторан і ювелірну крамницю для мільйонерів.

— Хочу відкрити ресторан змішаної кухні, де готуватимуть страви за моїми рецептами, — каже Аліна Степанівна. — Такого в світі більше немає. Я буду змішувати японську, французьку і китайську кухні. Наприклад, фуа-ґра і суші. Всі страви матимуть моє ім'я — "Аліна +...".

Ювелірний бутик відкриє у київському "Правекс-пасажі". На оренду приміщень витрачає до $100 тис. на місяць. У Лос-Анджелесі два місяці вела переговори з ювелірною компанією "Авакян".

— Їхні вироби вручну виготовляють двоє майстрів в Італії. Я планую почати новий виток у бізнесі. Орієнтуватимуся на Київ, Донецьк, Дніпропетровськ та Крим, де чимало багатих людей.

Прикраси марки "Авакян" коштують від $2 тис. до кількох мільйонів. Їх носять король Бахрейну, султан Малайзії, а також актриси Катрін Деньов, Урсула Андресс, Ума Турман і Джина Лоллобриджида, співачка Мадонна.

— Є намір відкрити ювелірну лінію. Я дуже добре малюю. Маю багато прикрас, зроблених за моїми малюнками і дизайном.

— Айвазова ювелірними виробами торгувала ще на початку 2000-х, — згадує знайомий Черновецьких, київський бізнесмен. Називатися відмовляється. — Зараз повернулася до цього бізнесу, щоб менше думати про розрив із чоловіком. Вони давно живуть окремо. Аліна поки що сама, але така гарна і багата жінка довго самотня не залишиться.

Зараз ви читаєте новину «Дружина Черновецького відкриє магазин для мільйонерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі