середа, 11 лютого 2009 17:09

Задорнов заробив 3211 рублів пенсії

Автор: фото: www.vizit-v-teatr.ru
  Сатирику Михайлові Задорнову за сольний концерт платять 35 тисяч доларів — найбільший гонорар гумориста в Росії
Сатирику Михайлові Задорнову за сольний концерт платять 35 тисяч доларів — найбільший гонорар гумориста в Росії

Російський гуморист 60-річний Михайло Задорнов вийшов на пенсію. Нещодавно отримав пенсійне посвідчення. Відтепер сатирикові щомісяця нараховують пенсію — 3211   рублів (приблизно 690 грн). Він також може безплатно користуватися громадським транспортом у Москві.

— Уже двічі спускався в метро — там весело, — розповідає Михайло Задорнов. — Спочатку приклав до турнікета посвідчення — мало в міліцію не забрали. Потім якийсь бомж навпроти сидів і кричав у телефон: "Купуй нафту!" Чомусь, окрім мене, ніхто не сміявся... Може, в метро завжди про нафту говорять? Мене не впізнають: картуза насуваю на лоба, обличчя роблю придуркувате. Якось сказали: "Такий урод, а на Задорнова схожий..."

Серед російських гумористів Михайло Задорнов заробляє найбільше — його сольний виступ коштує $35 тис. Сатирик має дві квартири в Москві, одну — в Ризі, столиці Латвії. Орендує заміський будинок в Юрмалі.

Задорнов на сцені 35 років. Працював у молодіжному театрі Московського авіаційного інституту, потім — у гумористичному відділі журналу "Юність". Популярним став 1984-го, коли прочитав у телепрограмі "Навколо сміху" монолог "Два дев"яті вагони".

1971 року сатирик побрався з Велтою Калнберзін, донькою тодішнього першого секретаря ЦК Латвії. Його жінка викладає в університеті. Живуть на Осінній вулиці в Москві. Пліткували, що в Задорнова ще є цивільна дружина Олена Бомбіна, молодша на 16 років. Жінка начебто народила йому доньку. Нині працює в нього адміністратором. У законному шлюбі чоловік має 18-річну доньку Олену.

Зараз ви читаєте новину «Задорнов заробив 3211 рублів пенсії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі