четвер, 01 листопада 2007 16:51

Володимир Ростунов не визнає дитину Каті Бужинської своєю

Автор: фото: УНІАН
  Катерина Бужинська із донькою Оленою та чоловіком Володимиром Ростуновим у київському пологовому будинку №5. 17 лютого 2007 року
Катерина Бужинська із донькою Оленою та чоловіком Володимиром Ростуновим у київському пологовому будинку №5. 17 лютого 2007 року

28-річна співачка Катя Бужинська розійшлася зі своїм цивільним чоловіком Володимиром Ростуновим, 38 років. 31 жовтня він заявив, що 9-місячна донька Катерини Олена Ростунова — не його дитина. В одному з видань Володимир розказав, що батько дитини — один із нардепів.

— Ми з Володимиром два місяці тому справді розійшлися, — розповідає "ГПУ" Бужинська. — Це не він мене кинув, а я від нього пішла. Про те, що Олена — начебто не його донька, колишній чоловік вигадав, аби помститися мені. Йому треба не штани носити, а купити шотландську спідницю. Справжні чоловіки так не чинять.

Володимир Ростунов — пластичний хірург. Їх із Катериною познайомив колишній чоловік співачки, її продюсер Юрій Квеленков, 46 років. У шлюбі з ним Бужинська прожила сім років. Їхня сім"я розпалася 2003-го.

Юрій Квеленков неохоче коментує конфлікт між своєю підопічною та її чоловіком.

— Ви ж розумієте, що я не депутат Верховної Ради, тому ніякого відношення до дитини не маю, — каже він. — Більше нічого не казатиму. Бо боюся, що мені відірвуть голову.

Бужинська прожила з Квеленковим чотири з половиною роки. 7 січня, на сьомому місяці вагітності, вона народила первістка. Дівчинку назвали Оленою, на честь матері співачки. Володимир під час пологів був поряд із дружиною. Після появи на світ доньки він подарував Катерині перстень із діамантом і запропонував оформити стосунки. Весілля запланували на квітень, але пара так і не одружилася.

Володимир Ростунов не відкидає, що оскаржуватиме своє батьківство в суді. Доглядати за донькою Катерині Бужинській допомагають мама та дві няні.

Зараз ви читаєте новину «Володимир Ростунов не визнає дитину Каті Бужинської своєю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі