вівторок, 30 жовтня 2012 00:00

Влада Прокаєва розлучилася втретє

Автор: фото З САЙТА WWW.mediananny.com
  Колишня модель Влада Прокаєва з чоловіком — дніпропетровським бізнесменом Сергієм Прокаєвим — ідуть на церемонію нагородження ”Найкрасивіші люди України” 2011 року
Колишня модель Влада Прокаєва з чоловіком — дніпропетровським бізнесменом Сергієм Прокаєвим — ідуть на церемонію нагородження ”Найкрасивіші люди України” 2011 року

Колишня модель 42-річна Влада Прокаєва розлучилася з дніпропетровським бізнесменом Сергієм Прокаєвим, 52 роки.

— Я справді офіційно розлучилася із Сергієм, — каже Влада. — Зараз ми з ним не спілкуємося. Виходити заміж знову я поки що не збираюся.

Влада Прокаєва була тричі заміжня. Вперше 1988-го за київським архітектором. Прожила з ним п'ять років. Другим чоловіком був підприємець Ігор Литовченко. Їхній шлюб тривав дев'ять років. Влада має двох доньок — 22-річну Маргариту і Христину, 12 років. Із Сергієм Прокаєвим вона повінчалася 2008-го.

— Із Сергієм ми познайомилися на показі дизайнера Тараса Краскіна в Дніпропетровську. Я зразу запитала, чи він одружений. Я жінка старомодного виховання, ніколи не лізу на чужу територію. Наше сімейне життя було неординарним: я жила в Києві, а Сергій — у Дніпропетровську. Бачилися ми лише на вихідних.

Для Сергія цей шлюб теж став третім. Від першої дружини він має сина 30-річного Олександра і доньку Анну, 26 років. Друга жінка народила йому сина Микиту, 14 років.

— Сергій дуже швидко знайшов спільну мову з моїми доньками, — додає Влада Прокаєва. — Моя мама казала, що він єдиний зять, з яким їй було приємно спілкуватися.

Зараз ви читаєте новину «Влада Прокаєва розлучилася втретє». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі