четвер, 09 вересня 2021 07:21

Валерія Байрамова взяла на конкурс краси 60 кілограмів одягу

Автор: instagram.com / valeria bayramova
  На конкурсі ”Місіс Ворлд Інтернешнл 2021” в американському Маямі перемогла українка Валерія Байрамова. Вона працює стоматологом
На конкурсі ”Місіс Ворлд Інтернешнл 2021” в американському Маямі перемогла українка Валерія Байрамова. Вона працює стоматологом

В американському Маямі пройшов конкурс "Місіс Ворлд Інтернешнл 2021". Участь у ньому взяли 56 жінок з 27 країн. Уперше за 15 років перемогла українка — 25-річна Валерія БАЙРАМОВА з Києва.

— Досвіду участі в конкурсах краси не мала. Переживала, як порозуміюся з конкурентками. У фільмах надивилася, що може бути на таких заходах, — розповідає Валерія Байрамова. — Але всі дівчата виявилися товариськими. Якщо хтось щось забував, то можна було позичити в когось. Ми переживали одна за одну. З деякими здружилися.

Конкурс тривав чотири дні. Валерія Байрамова везла дві валізи одягу по 30 кг.

— Всі дні були складні та виснажливі, — каже. — Спали по 5 годин. О шостій ранку треба виглядати так, ніби вже готова до святкування Нового року чи дня народження. За день доводилося по чотири-п'ять разів переодягатися, робити інший макіяж і зачіску. Часу було обмаль: намагалися знайти хоча б 5 хвилин, щоб перекусити чи в туалет забігти.

Коли оголосили, що я перемогла, одразу подзвонила мамі. Вона спала, в Україні була третя ночі. Напередодні домовилися — телефонуватиму лише, якщо переможу. Коли мама взяла слухавку, одразу запитала: "Отримала корону?"

Валерія Байрамова закінчила Національний медичний університет ім. Олександра Богомольця. Має в Києві стоматологічну клініку. Працює дантисткою.

— 10 років займалася в художній школі. Присвятила 14 років спортивно-бальним танцям. Змушена була залишити, коли вступила в медичний університет. Вільного часу не лишалося.

Зараз ви читаєте новину «Валерія Байрамова взяла на конкурс краси 60 кілограмів одягу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі