вівторок, 14 травня 2019 05:30

Юлія Лясота пережила батька на два тижні

Автор: www.facebook.com
  Юлія Лясота раніше грала в баскетбол. Позаторік отримала звання майстра спорту з боксу. Була членом збірної України
Юлія Лясота раніше грала в баскетбол. Позаторік отримала звання майстра спорту з боксу. Була членом збірної України

У Хмельницькому справили дев'ятини за боксеркою Юлією ЛЯСОТОЮ, 28 років. Її серце зупинилося в реанімаційному відділенні міської лікарні. Перед цим їй зробили операцію на печінці.

— У квітні Юля була на змаганнях у Польщі. Там погано почувалася, — розповідає знайома Діана Зелінська, 30 років. — Додому повернулася з бронзовою медаллю, і одразу ж поїхала на обстеження. У неї діагностували тромбоз судин печінки невідомого походження і зробили термінову операцію. Юля була у критичному стані. Та на світанку наступного дня її серце зупинилося.

Юлія Лясота була членом збірної України з боксу. Позаторік отримала звання майстра спорту. Раніше грала в баскетбол. Виступала за місцевий клуб "Хмельничанка".

— Юлія була чудова людина. З нею було просто і легко спілкуватися, — каже Діана Зелінська. — Вона жила спортом. Завжди мріяла своїми здобутками прославляти нашу державу за кордоном.

Спортсменка була розлучена. Сама виховувала сина. 11 квітня поховала батька 57-річного Миколу Неживого. Він загинув через осколкове поранення поблизу селища Опитне Ясинуватського району на Донеччині. Воював із 2014-го.

Зараз ви читаєте новину «Юлія Лясота пережила батька на два тижні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі