четвер, 26 червня 2008 18:08

У Пола Ньюмена рак легенів

Американський актор 83-річний Пол Ньюмен схуд. Минулого тижня його приятель, письменник Аарон Хотчнер, підтвердив, що у Ньюмена рак легенів.

— Півроку тому в Пола діагностували злоякісну пухлину, — заявив Хотчнер. — Нині він проходить курс лікування. Готовий боротися до кінця.

Місяць тому Ньюмен відмовився від ролі у виставі "Люди та миші", яку мали показувати в театрі штату Коннектикут. Тоді ж актор заявив, що йде з кіно. Скаржився на "деякі проблеми зі здоров"ям".

Пол Ньюмен знімається в фільмах із середини 1950-х. Світову славу йому принесли ролі в стрічках "Кішка на розпеченому даху", "Холоднокровний Люк", "Бутч Кесіді та Саденс Кід". Актора називають "володарем найзнаменитіших блакитних очей в історії кіно". 1986-го він отримав "Оскара" за роль у фільмі Мартіна Скорсезе "Колір грошей".

Із актрисою, 78-річною Джоан Вудварт Ньюмен одружений 50 років. Вони познайомилися на зйомках стрічки "Довге спекотне літо", відтоді часто знімалися разом. 1978 року їхній син Скотт помер від передозування наркотиків. Йому було 28. Кілька років потому Ньюмен створив Центр із лікування наркоманії. Назвав на честь сина.

Зараз ви читаєте новину «У Пола Ньюмена рак легенів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі