пʼятниця, 16 березня 2018 05:40

Тетяна Бугленко виграла 250 гривень

Автор: фото з особистого архіву Тетяни Бугленко
  Тетяна Бугленко з селища Губівка ­Компаніївського району Кіровоградської області 15 років працює на пошті оператором зв’язку
Тетяна Бугленко з селища Губівка ­Компаніївського району Кіровоградської області 15 років працює на пошті оператором зв’язку

— Завжди брала участь у таких конкурсах, але нічого не вигравала. Не думала, що цього разу пощастить. Сусідка першою побачила мене в списках переможців від "Газети по-українськи", — розповідає 41-річна Тетяна Бугленко з селища Губівка Компаніївського району Кіровоградської області.

Вона передплатила вівторковий номер "Газети по-українськи". Надіслала копію квитанції на адресу редакції і виграла 250 грн.

— Мріяла про путівку в санаторій, — говорить Тетяна. — Хотіла поїхати на відпочинок. Але гроші — теж добре. Виграш витратила швидко — заплатила за електроенергію.

Тетяна Бугленко 15 років працює на пошті оператором зв'язку. Любить вишивати картини та ікони з бісеру.

— Коли вишиваю, забуваю про все, відпочиваю. Почала працювати з бісером торік. Маю багато робіт. Майже всі пороздарювала кумам і знайомим. Син наполягає, щоб я їх продавала через інтернет. Та я така людина, що все даром роздаю, — каже жінка. — Вже мала кілька замовлень. Вишивала для сільської ради з бісеру прапор, тризуб та ікону Божої Матері. Моя улюблена робота — ікона Миколи Чудотворця.

Тетяна розлучена. Виховує двох синів. 20-річний Олександр працює в Кропивницькому на гуртовому складі канц­товарів. 10-річний Дмитро ходить до 4-го класу.

— Люблю готувати. Найкраще випічка виходить. Мене часто запрошують допомагати на кухні, коли в когось свято. Раніше на весілля звали. Ніде не навчалася кулінарної справи. Це в мене хист від мами.

Зараз ви читаєте новину «Тетяна Бугленко виграла 250 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі