пʼятниця, 22 квітня 2011 00:30

Шурінс хоче перевезти матір у Київ

Латвійський співак 20-річний Стас Шурінс приїхав у Київ для участі у проекті "Танці з зірками". У Ризі на нього чекає мати Лариса.

— Моя мама вміє робити все — і стригти, і в'язати, і шити, і робить іграшки із тканини. Колись працювала на ринку продавцем фруктів. Потім пішла в офіс. Але під час кризи 2008-го її скоротили. Зараз торгує на секонд-хенді. І я цього не соромлюся. Бо мама працює, а не сидить склавши руки. Я дуже хотів би перевезти її у Київ, але поки що це неможливо. Бо в Ризі є мої бабуся із дідусем, яких треба доглядати.

Вітчим співака працює моряком.

— Зараз він знову в морі. Ми купили дачу, яку треба добудувати, а це великі гроші. Вітчима я називаю татом, бо з 11 років він замінив мені батька. Мама зі справжнім татом розійшлася, коли мені було 3 роки. Востаннє бачив його в 11. Він, напевно, і не знає, що я — відомий.

Запитую, чи допомагає батькам матеріально.

— Стараюся. Але професія артиста веде за собою великі затрати. Записати пісню коштує півтори тисячі доларів. Спонсора не маю. За концертні костюми і балет теж плачу сам.

Стас Шурінс став відомий після перемоги на проекті "Фабрика зірок 3".

Зараз ви читаєте новину «Шурінс хоче перевезти матір у Київ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі