четвер, 15 грудня 2011 06:45

Стефанко зламала праву ногу

Автор: фото з сайта www.stefanko.mobigame.com.ua
  Моделі Олесі Стефанко через милиці доведеться на три місяці забути про роботу. Вона зайняла друге місце на конкурсі ”Міс Україна-Всесвіт”
Моделі Олесі Стефанко через милиці доведеться на три місяці забути про роботу. Вона зайняла друге місце на конкурсі ”Міс Україна-Всесвіт”

Модель 22-річна Олеся Стефанко, яка зайняла друге місце на цьогорічному конкурсі "Міс Всесвіт", зламала праву ногу. Це сталося під час зустрічі із шанувальником, столичним бізнесменом, який узяв участь в акції "Зірки на продаж" і придбав лот — "політ на повітряній кулі з "Віце-міс Всесвіт" Олесею Стефанко" за 20,5 тис. грн.

Літальний апарат був несправний, і пілот мусив здійснити аварійну посадку. Через різке зіткнення із землею Олеся зламала ногу. Шанувальник не постраждав.

— Це було в понеділок зранку. Вночі Олесю прооперували. Вона добряче подерла лице. Тому їй зробили невелику пластику, — каже телефоном директорка конкурсу 29-річна Анна Філімонова. — Зараз у реанімації, але лікарі кажуть, усе буде добре. У гіпсі доведеться пробути якийсь час, потім додадуться милиці. Так що про роботу на наступні три місяці доведеться забути. А в нас були заплановані серйозні новорічні корпоративи, де Олеся мала бути ведучою. Їй навіть шили сукню. Також ми планували злітати у Штати.

За всю історію існування українського конкурсу "Міс Всесвіт" це перший випадок, коли переможниця дістала таку травму.

— З юридичної точки зору це розглядають як нещасний випадок. Усе це прописується в контрактах, тому ніяких штрафів не буде, — каже Анна.

Зараз ви читаєте новину «Стефанко зламала праву ногу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі