вівторок, 13 березня 2018 06:25

"Поляки завжди були другими москалями"

6 лютого президент Польщі Анджей Дуда підписав закон "Про Інститут національної пам'яті". Він передбачає покарання до трьох років позбавлення волі за приписування полякам злочинів нацистів під час Другої світової війни, використання вислову "польські табори смерті" та заперечення "злочинів українських націо­налістів".

"Наступними мають прий­няти такий закон німці: за припи­сування німцям злочинів проти євреїв — 20 років концта­борів".

Євген Шевченко, "Фейсбук"

"Поляки ніколи не відносилися до українців прихильно. Вони і досі вважають, що Галичина — їхня земля. Не треба себе обманювати".

Наталія Довбенко, "Фейсбук"

"Полякам бракує політичної культури не те що для країни ЄС і НАТО, а навіть для незалежної держави. Вони це продемонстрували не вперше".

Сергій Пригара, "Фейсбук"

"Це — відкриття другого фронту. Поляки завжди були другими москалями, і тепер це підтвердилося".

Бойко Сус, "Фейсбук"

12 лютого в столичному ресторані "Сулугуні" затримали колишнього голову Одеської облдержадміністрації 50-річного Міхеіла Саакашвілі. Його депортували до Польщі. В'їзд в Україну заборонили до 13 лютого 2021 року.

"Сочувствую нам всем. Михо нас оставил на растерзание женщины третьего тысячелетия, генпрокурора среднего класса и средней руки ­кондитера".

Наталія Марушко, "Фейсбук"

"Чао, персик. Нам будет тебя недоставать. Скучище в интернете начнется".

Дмитро Краєнко, "Фейсбук"

"Все-таки велику свиню ми полякам підсунули! Будуть тепер знати, як негарні закони приймати!"

Віктор Луганський, "Фейсбук"

У столичному аеропорту "Бориспіль" затримали мера Одеси Геннадія Труханова. За версією НАБУ, у вересні 2016 року мерія придбала в приватної фірми будівлю за 185 млн грн. Продавці раніше купили її на аукціоні за 11,5 млн грн. Труханову загрожує до 12 років в'язниці.

"На пару днів загорнуть в клетчате одіялко… та й відпустять з Богом".

Олег Московко, "Фейсбук"

"Ось що ми повинні прочитати у ЗМІ про Геннадія Труханова: "Після 15-річного терміну в колонії суворого режиму Геннадія Труханова помітили на залізничному вокзалі в Одесі. Він на своїх тремтячих, знесилених ногах стояв біля входу в приміщення з простягнутою рукою і вимолював милостиню, не сподіваючись на повернення свого конфіскованого майна. По його зморщеному і покритому коростою обличчі текли гіркі сльози відчаю". П. С. Світ Фентезі".

Олександр Бесараб, "Інстаграм"

22 лютого глава Мінінфраструктури Володимир Омелян заявив, що українські компанії розроблятимуть власну швидкісну залізницю за технологією "гіперлуп". Проект швидкісного вакуумного поїзда запропонували американські інженери Джеймс Пауел і Гордон Денбі. Зараз їхню ідею втілює канадсько-американський підприємець Ілон Маск.

"Для початку треба прийняти закон про примусову стерилізацію, щоб припинити народжуваність індивідів із такими ідеями. Не можуть побудувати метро на Троєщину, дороги після першої зими розлазяться, а вони хочуть побудувати гіперлуп. Ці старання виглядають десь так, як провести надшвидкісний інтернет у село, де люди ср…ти на вулицю ходять".

Андрій Будзинський, "Фейсбук"

"Стіну на кордоні РФ уже "збудували", час переходити на серйозніші проекти. Щоб красти не мільйонами, а мільярдами. Головне із Заходу побільше кредитів й інвестицій виклянчити, поки з влади не погнали".

Дмитро Кондратенко, "Фейсбук"

"Я теперь жду запуска роботов-полицейских от Авакова".

Тарас Міщенко, "Фейсбук"

У Києві відбувся фінал нацвідбору на пісенний конкурс Євробачення. За перемогу змагалися шестеро. Україну представлятиме співак 20-річний Меловін. За підсумками голосування, він набрав 11 балів: 5 — від суддів, 6 — від глядачів. Конкурс пройде у травні в португальському Лісабоні.

"Цього року Євробачення від України буде підкорювати жалюгідна пародія Мериліна Менсона — фрік Меловін. 25-те місце нам забезпечено!"

Тетяна Сур, "Фейсбук"

"Після Євробачення, на якому перемогла істота з бородою і цицьками, — не сприймаю цей конкурс як щось варте уваги".

Олександр Владов, "Фейсбук"

"Як це Меловін? Я думала, Винник поїде! Алєжка лучший! Він би як вийшов у своїх шкіряних штанах, як став би в оту свою позу "одна нога вперед", як вжарив би "а мнє харашо с табою!", ми би перше місце взяли вне конкуренції!"

Анна Карачун, "Фейсбук"

Зараз ви читаєте новину «"Поляки завжди були другими москалями"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі