пʼятниця, 13 липня 2018 05:00

Микола Білько виграв 250 гривень

Автор: Тетяна Попова
  Микола Білько з міста Боярка на Київщині тримає 250 гривень, які одержав від редакції ”Газети по-українськи”
Микола Білько з міста Боярка на Київщині тримає 250 гривень, які одержав від редакції ”Газети по-українськи”

— Про виграш першою дізналася дружина. Відкрила газету й побачила моє ім'я серед переможців. Я в той час був на роботі, — говорить 69-річний Микола Білько з міста Боярка на Київщині.

Передплачує "Газету по-українськи" вісім років. Спочатку купував у кіоску, потім вирішив передплачувати на рік. Квитанції на конкурс надсилав п'ять разів. Виграв уперше.

— Виграні гроші витратили на продукти. Дружина мріє про путівку в санаторій. Будемо грати далі, — каже Микола Олександрович. — Газета цікава, люблю читати про політику, спорт і кулінарію. Готувати — це моє хобі. Особливо м'ясні страви.

Микола Білько працював водієм. Є ліквідатором Чорнобильської катастрофи.

— Дружина Лідія — педагог, пропрацювала в школі 45 років, а зараз на пенсії, — розповідає Микола Олександрович. — 47 років прожили разом. Це вдвічі більше, ніж окремо. Ми родом з одного села — Луговики Поліського району на Київщині. Малими близько не спілкувалися. Коли служив у прикордонних військах, дали відпустку. Я приїхав додому зустрічати Новий 1970 рік. Ліда повернулася на зимові канікули із Запорізького педагогічного університету. Ми почали зустрічатися. Відпустка закінчилася, я поїхав служити далі.

— Рік листувалися, після демобілізації вирішили побратися. Розписалися й роз'їхалися хто куди на вісім місяців. Я — в Київ, а вона — доучуватися в Запоріжжя. ­Після навчання Ліді дали направлення на роботу в Боярку. Переїхали разом і лишилися тут жити. Маємо доньку 35-річну Юлію, сина 45-річного Вадима і двох онуків.

Зараз ви читаєте новину «Микола Білько виграв 250 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі