середа, 10 січня 2018 06:01

"Наша судова система нагадує банкомат: бере готівку і видає чеки на волю"

Екс-президента Грузії та колишнього голову Одеської обласної держадміністрації 49-річного Міхеіла ­Саакашвілі затримали ввечері 8 грудня. Генпрокуратура стверджує, що гроші на його акції протесту виділяв Сергій Курченко — людина президента-втікача Віктора Януковича. За чотири дні Печерський райсуд Києва відпустив Саакашвілі на час розслідування.

"Нехай весь світ зачекає. В цей час не треба хворіти, ніяких ДПТ і НС, бо всі служби на захваті ­Саакашвілі".

Ольга Хруленко, "Фейсбук"

"Спектакль затіяли для того, щоб відвернути увагу від закону про підвищення депутатської зар­плати. Тепер вони отримуватимуть 18 тисяч, а з надбавками — всі 30".

Ольга Старухесь, "Фейсбук"

"Наступного року мінімальна зарплата має становити 4,1 тисячі гривень", — сказав президент Петро Порошенко на Другому все­українському форумі об'єднаних громад.

"А давайте 4100 — депутатам, а нам — 18 тисяч, як у них".

Любов Павлусенко, "Інстаграм"

"Давайте, пане президенте, спочатку переведемо зарплату українців у тверду конвертовану валюту, наприклад, у долари. А тоді піднімемо її на 100 баксів. Оце тоді вам — респект. А так, інфляція зіжре ваші обіцянки та підвищення, як і ваш рейтинг".

Владислав Скоропляс, "Фейсбук"

"Наш гарант не думає про наслідки. Скоро ж вибори. Треба знову обіцяти і брехати".

Наталія Костюк, "Фейсбук"

Бородянський райсуд Київщини виправдав екс-ректора університету державної податкової служби 60-річного Петра Мельника. За відчуження нерухомості навчального закладу йому загрожувало до 12 років в'яз­ниці.

"Як його могли посадити з нашою судовою системою? Вона нагадує банкомат: бере готівку і видає чеки на волю".

Саня Билитюк, "Фейсбук"

"Каждый новый судья должен сидеть в кожаном кресле, сделанным из кожи предыдущего".

Костянтин Штріккер, "Інстаграм"

20 грудня на робочому місці затримали перекладача прем'єр-міністра Володимира Гройсмана 39-річного Станіслава Єжова. Йому оголосили підозру в держзраді. У СБУ кажуть, Єжова завербували російські спецслужби під час закордонного відрядження.

"Коли в тих "мгновениях весны" дійде черга до головного Штірліца?"

Роман Мурстало, "Фейсбук"

"Треба ще Гройсмана перевірити, чи раптом він не є помічником Путіна. Бо, судячи зі справ у державі, це цілком імовірно".

Ігор Феррарі, "Фейсбук"

"Тепер зрозуміло, чому після міжнародних візитів Гройсмана іноземці не могли зрозуміти мету його візитів і довго сперечалися, яку ж країну представляє пан Гройсман: Україну, Ізраїль або ПАР?"

Людмила Адаменко, "Фейсбук"

27 грудня відбувся обмін заручниками між офіційним Києвом і представниками так званих ДНР і ЛНР. Звільнили 74 українці. Наша держава передала бойовикам 238 громадян.

"У виставі "звільнення заручників" за участі головного прима-артиста Порошенка брала участь і політична гейша Ющенка та Порошенка, Ірина Геращенко. А оскільки в цієї гейші висока посада, то й на голові у неї повинен бути не штапельний платок за 20 гривень, а скромна спортивна шапочка від німецької фірми "Богнер". Ціна — 149,9 євро чи 5020 гривень. Ну а як же? Не може ж Ірина Геращенко, яка пасеться біля тіла Пеці і біля мільярдів наших грошей, носити такі самі шапки, як і захисники України! Можна навіть і пофантазувати, скільки коштує шарфик бідної депутатші, її курточка. Якщо її взагалі роздягнути й порахувати все тряпйо, що на ній, то, мабуть, можна буде озброїти цілий взвод бійців".

Петро Чайка, "Фейсбук"

Зараз ви читаєте новину «"Наша судова система нагадує банкомат: бере готівку і видає чеки на волю"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі