пʼятниця, 30 листопада 2012 07:15

Модель тричі робила операції для збільшення сідниць

Автор: фото з сайта www.pebbelzdamodel.com.
 

135 см — об'єм сідниць американської моделі 32-річної Пеббелз. За останні п'ять років вона тричі робила пластичні операції для їх збільшення.

— Сідниці в мене завжди були красиві і пружні, — розповідає Пеббелз. — Та після 25 вони почали обвисати. Тоді вперше пішла в клініку пластичної хірургії. Спочатку лікар відмовлявся робити операцію. Казав: "Про такі сідниці, як у тебе, мріє кожна 18-річна дівчина". Але я заплатила йому 14 тисяч доларів і лягла під ніж. Мені зробили невеличкий розріз та вставили туди силіконові імплантати. Операція тривала 3 години.

Після того Пеббелз 10 днів не могла сидіти. Два місяці носила спеціальну білизну, щоб зафіксувати форму сідниць.

— Через ці обмеження страждаю, бо звикла одягати красиву білизну, яка відкриває якомога більше тіла. Та заради краси навіть це готова витерпіти.  Після операції замовила два великі дзеркала, щоб бачити результат. Новими сідницями була задоволена. Але через рік захотіла мати більші. Останню операцію зробила торік у грудні. Поки що результат задовольняє. На вулиці всі озираються, а чоловіки так і хочуть помацати сідниці. Найбільше люблю ходити на пляж. Завжди одягаю бікіні, щоб усі могли помилуватися. Чоловіки стають у чергу, щоб зі мною сфотографуватися. А жінки відвертаються, бо заздрять.

Зараз ви читаєте новину «Модель тричі робила операції для збільшення сідниць». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі