вівторок, 12 квітня 2011 07:15

Мексиканка зробила титанові імплантати, що нагадують роги

Автор: фото: REUTERS/Tomas Bravo
 

Мексиканка 36-річна Марія Хосе Крістерна за допомогою пластичної операції на лобі зробила титанові імплантати, що нагадують роги.

— Наростити роги на голові мріяла 10 років, бо це символ сили. Лікарі вживлювали їх мені без анестезії, — хвалиться Марія. — Такі ж імплантати хочу вставити ззаду на голові, щоб стати чотирирогим вампіром. У дитинстві я любила вампірів. Щоб бути схожою на них, зробила собі ікла і змінила колір очей на той, який завжди хотіла. Мала карі, тепер голубі з чорними обідками.

95% тіла мексиканка покрила татуюваннями та пірсингом.

— Татуювання стали для мене формою звільнення. Моя родина була глибоко католицькою, я вчилася в релігійній школі. Потім отримала юридичну освіту, почала робити кар'єру. Хотіла, щоб життя йшло правильно. Від чоловіка-садиста народила чотирьох дітей. Тепер покинула роботу і розлучилася. Виховувати дітей допомагають мої батьки. Вчуся на тату-майстра.

Марія Крістерна вийшла заміж у 17 років. Чоловік щодня випивав і бив її. Через це вона почала змінювати свою зовнішність.

— Коли чоловік бив мене, я йшла у тату-салон, щоб перебороти образу. Біль від наколок допоміг забути стусани і домашнє насильство. Обличчя вкрила малюнками зірок та ромбами, груди і живіт — квітами та портретами родичів, друзів.

Зараз ви читаєте новину «Мексиканка зробила титанові імплантати, що нагадують роги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі