пʼятниця, 26 січня 2018 05:20

Любов Вороніна виграла 500 гривень

Автор: ФОТО надане Любов’ю Вороніною
  Любов Вороніна із села Бистрик Ружинського району на Житомирщині тримає онука Єгора
Любов Вороніна із села Бистрик Ружинського району на Житомирщині тримає онука Єгора

— Раніше нічого не вигравала. Хоч квитанції про передплату газети надсилала регулярно. Коли отримала 500 гривень виграшу, одразу на пошті виписала "Газету ­по-­українськи" на наступний рік, — розповідає 53-річна Любов Вороніна із села Бистрик Ружинського району на Житомирщині.

"Газету по-українськи" передплачує з 2008 року. Під час розіграшу від видання виграла 500 грн.

— Раніше працювала листоношею. Побачила, що односельчани її активно виписують. Погортала, мені газета сподобалася. Ще раз квитанцію надішлю. Мрію виграти путівку від "Газети по-українськи". Поїхали б із чоловіком у санаторій відпочити й підлікуватися, — каже Любов Григорівна.

Її батько був слюсарем із ремонту техніки, мати — дояркою.

— Маму одного разу преміювали пральною машиною. Яке це було для нас щастя, особливо для мами, руки в якої боліли від роботи. Щодня видоювала по 28 корів. Деякі давали більш як відро молока. Дома одну видоїш, та руки терпнуть, а тут цілий ряд стоїть.

Любов Вороніна від першого шлюбу має дорослих сина й доньку.

— Вийшла заміж у 19 років, коли вчилася в Житомирі. Народили Володю й Аліну. Я працювала на панчішній фабриці в'язальницею. Життя не склалося. 20 років тому ми розлучилися. Я з дітьми приїхала до ­своєї мами, — розповідає Любов Григорівна.

2004 року Любов Вороніна зійшлася із сусідом Юрієм Олександровичем.

— Юра старший за мене на шість років. Мешкав через дорогу, теж зі своєю матір'ю. Коли залишився сам, запропонував одружитися. З Юрою знайшла своє щастя. Він працює на фермі, а я дома господарюю — маю другу групу інвалідності. В хаті моєї мами тепер живе сім'я мого сина Володі. Він будівельник. Має двох синів. Владиславу 11 років, Ярослав — на чотири роки менший. Донька Аліна живе біля нас з Юрою. Зараз у декретній відпустці. Виховує 2-річного Єгорку, — говорить Любов Григорівна.

Зараз ви читаєте новину «Любов Вороніна виграла 500 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі