пʼятниця, 30 вересня 2011 04:00

Леонід Черновецький подав на розлучення

  Столичний мер Леонід Черновецький цілує руку своїй дружині Аліні Айвазовій під час балу в київській мерії
Столичний мер Леонід Черновецький цілує руку своїй дружині Аліні Айвазовій під час балу в київській мерії

Столичний мер 59-річний Леонід Черновецький місяць тому подав на розлучення зі своєю дружиною Аліною Айвазовою, 56 років.

— Ці стосунки логічно обов'язково завершаться розлученням. Оскільки як чоловік і жінка ми не живемо вже кілька років. Я поважаю її лише як матір моїх дітей, — каже Леонід Михайлович.

Аліна Айвазова про заяву на розлучення дізналася випадково.

— Прийшла повістка на суд 28 вересня. Виявилося, що там із 25 серпня лежить заява Льоні, що він хоче від мене розлучення. Хоча мій секретар щодня ходила в суд і дізнавалася, чи є такий позов. Мабуть, він спеціально зробив так, щоб я нічого не знала. А потім мені б усе життя довелося з ним судитися, — каже Аліна Степанівна. — Проситиму, щоб засідання перенесли. Буду висувати Леоніду майнові претензії, бо хочу, щоб наше спільне майно розділили по-чесному.

Кажуть, пара розлучається після 42 років подружнього життя через молоду коханку мера Олену Савчук. Начебто жінка від нього вагітна.

— Льоня часто влаштовував мені скандали, — продовжує Аліна Айвазова. — Слухайте, що мені вам сказати, що він усе життя мене бив? У кожній сім'ї є проблеми. Але він нещасна людина, якій я ще хочу допомогти. Я люблю його. Секс і кохання — різні речі. Яка різниця, що я не спала з ним 14 років.

Зараз ви читаєте новину «Леонід Черновецький подав на розлучення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі