пʼятниця, 31 серпня 2018 05:35

Лариса Чекамова виграла комплект постільної білизни

Автор: ФОТО НАДАНЕ Ларисою Чекамовою
  Лариса Чекамова з села Новодмитрівка Великоолександрівського району на Херсонщині працює в школі медсестрою
Лариса Чекамова з села Новодмитрівка Великоолександрівського району на Херсонщині працює в школі медсестрою

— Два роки тому знайомі дали мені почитати "Газету по-українськи". Дуже сподобалася, тому передплатила cобі. Вислала квитанцію. Знаю, що в нашому селі одна жінка виграла 500 гривень. Я теж надіялася на перемогу, — каже 51-річна Лариса Чекамова з села Новодмитрівка Великоолександрівського району на Херсонщині.

Вона передплатила "Газету по-українськи" на рік. Надіслала квитанцію на адресу редакції й виграла комплект постільної білизни.

— Постіль двоспальна, гарна, — говорить Лариса Іванівна. — Як прислали, подзвонила листоноша. На пошті я отримала посилку. Удома доробля­ємо ремонт. Коли закінчу, застелю нову постіль. Порадила "Газету по-українськи" родичам у Києві та Кривому Розі.

Уперше в житті щось виграла. Чоловік Ігор Дмитрович 1981 року, як був студентом, виграв "Жигулі". Тоді нових машин у вільному продажу не було. Коли в технікумі дізналися, викладачі пропонували йому гроші, щоб віддав виграшний квиток. Але він авто подарував батькам.

Лариса Чекамова працює у школі медсестрою 30 років.

— Відразу бачу, чи учень дійсно недобре почувається, чи симулює, бо не вивчив урок, — розповідає Лариса Іванівна. — Маю двох синів. 28-річний Андрій одружений, виховує сина Матвія, 3,5 року. Працює в районному військкоматі. 27-річний Віталій поїхав у Чехію на заробітки. Із чоловіком Ігорем побралися в червні 1987-го. Провела його в армію і чекала, поки служив у Ленінграді. Їздила на присягу. Після весілля рік жили в його батьків, поки побудували свою хату.

Зараз ви читаєте новину «Лариса Чекамова виграла комплект постільної білизни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі