середа, 19 грудня 2007 16:07

Кучма прислав Таїсії Повалій букет троянд

Автор: фото: Наталія ЧУБЕНКО
  Чоловік і продюсер співачки Таїсії Повалій Ігор Ліхута супроводжує її на всіх виступах
Чоловік і продюсер співачки Таїсії Повалій Ігор Ліхута супроводжує її на всіх виступах

Програму "Вечірній квартал" знімала в четвер у палаці "Україна" студія "95-й квартал". Її покажуть у новорічні дні на телеканалі "Інтер".

За лаштунками походжає чоловік та продюсер співачки Таїсії Повалій Ігор Ліхута, 46 років. Розказує, як 10 грудня Повалій святкувала 42-річчя.

— Зібрали 30 гостей в італійському ресторані. Зранку я подарував Таї букет із 201 рожевої троянди. Потім подзвонив Леонід Кучма. Побажав здоров"я всій сім"ї. Передав через помічників великий букет білих троянд.

— Ми гарно посиділи. У Ліхути на ранок боліла голова, — каже Повалій. — Друзі подарували телефон "Верту". Сама я його не купила б, бо дорогий. Поставлю замість гудків заставку: "Ви подзвонили на найдорожчий телефон у світі". Така у мого водія стоїть.

"Верту" — мобільні телефони ручної збірки. У Києві такі коштують від чотирьох до 35 тис. євро.

— Два роки тому на Новий рік мала концерт у Москві, — продовжує співачка. — Опівночі ввімкнули гімн Росії. Мій чоловік раптом голосно питає: "От чому я маю зустрічати Новий рік під гімн чужої країни?". Я здивувалася, бо взагалі Ігор не сентиментальний.

Таїсію ззаду обнімає 30-річний російський співак Микола Басков. Міцно притискає до грудей та цілує в щоку. Каже, що після розлучення занурився в роботу.

"Кварталівець" Аркадій Лапухін підписує грамоту в синій рамочці. Губною помадою виводить напис: "Вєрка, респект!".

— Сердючка — це перша українська провідниця, яка отримує більше, ніж міністр путєй і сообщєній.

На блискучий костюм Сердючки одягнута червона майка. Спереду напис англійською "Українська мрія", ззаду: "Сердючка — музична сучка".

— Це я хотіла зробити приємне Росії, — пояснює Вєрка. Через пісню "Лаша тумбай" вона називає себе в Росії дисиденткою.

— Ніяк не запишу пісню "До, ре, мі" російською. А французькою вона гарно звучить. Відвикли ми від російського, — поправляє великі круглі окуляри. — На Новий рік у Москву не поїду. Минулої новорічної ночі мала там сім виступів підряд. Перед нами були "Скорпіонз" та Бонні Тайлер. Ми грали вже для п"яних офіціантів.

Нещодавно Данилко приїхав із Лондона.

— На вулиці нас упізнавали, співали "Зібен, зібен, ай-лю-лю". Іноземці ще пристойно поводилися. А наші туристи бубоніли в камеру: "Андрєй, Андрєй!" — кривиться Данилко. — У музеї Шерлока Холмса Вєра покурила трубку детектива, і в неї почалися галюцинації. Вона побачила кішку Баскервілей.

У Лондоні ми відвідали будинок Фредді Мерк"юрі (екс-соліст гурту "Квін". — "ГПУ"). На його дверях прихильники залишають написи. Ми написали: "Фредді! Любов! Україна!".

Зараз ви читаєте новину «Кучма прислав Таїсії Повалій букет троянд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі