вівторок, 16 лютого 2016 05:20

Кеті Мей пішла з життя через інсульт

Автор: ФОТО З САЙТА www.sopitas.com
 

Модель, зірка журналу "Плейбой" 34-річна Кеті Мей пішла з життя через інсульт. Сталося це в Лос-Анджелесі. За кілька днів до смерті скаржилася на біль у шиї. Забилася сонна артерія, кров перестала надходити в мозок.

У Мей залишилася 7-річна донька Мія. Виховувала дівчинку без батька. Відтепер дитина житиме з ним. Шанувальники Кеті збирають гроші для Мії. За день на рахунок переказали $6 тис.

Коротко

7 лютого в Житомирі поховали священика 43-річного Олександра Морозюка, настоятеля Свято-Хрестовоздвиженського храму в селі Видибор Черняхівського району. Помер у лікарні від грипу.

— Отець захворів перед Хрещенням, вчасно не звернувся за допомогою. Продовжував служіння, окроплював свяченою водою оселі. Зі слів медиків, його легені згоріли, — каже Віктор Голубовський із прес-служби Житомирської єпархії.

У священика залишилися дружина і троє синів. Молодшому — 6 років.

Атовець 33-річний Роман Василенко з Полтави помер у запорізькому госпіталі 9 лютого. Два тижні хворів на пневмонію.

— Мав проблеми зі щитовидною залозою. Можливо, через це в нього був ослаблений імунітет, — розповіла Оксана Федіна, подруга померлого.

Роман Василенко служив у 131-му окремому розвідувальному батальйоні ЗСУ під Маріуполем. Возив міномети.

Від анафілактичного шоку у клініці Ростова-на-Дону померла 54-річна росіянка. Сталося це за два дні після пластичної операції. Жінка хотіла підтягнути шкіру і прибрати зморшки на обличчі. 12 років жила в Італії. У січні приїхала в Росію, щоб відвідати батьків і друзів.

У лікарні індійського міста Делі зупинилося серце солдата 33-річного Ланса Наїк Ханамантхаппа Коппада. Раніше вижив після сходження лавини в Гімалаях. Ланса пробув під снігом шість днів за температури -45°С. Коппада мав гіпотермію і пневмонію. Дев'ятеро його товаришів загинули, коли лавина накрила армійський пост.

Зараз ви читаєте новину «Кеті Мей пішла з життя через інсульт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі