пʼятниця, 28 грудня 2012 07:45

"Іронію долі" подивилася тричі за вечір

20-річна Ірина з Харкова святкує Новий рік сама.

— Два роки тому померла мама. Із нею ми вдвох відмічали всі свята. У мене багато родичів, усі мають свої сім'ї. Не захотіла йти ні до кого.

Перший раз було сумно. Купила мандарин, приготувала "шубу" і картопляне пюре. На стіл поставила пляшку шампанського. Я не вмію його відкривати і не люблю, але мама так робила. Згадала її і розплакалася. Плакала, доки не почався фільм "Іронія долі". Його одразу по трьох каналах показували, я й подивилася тричі. Опівночі випила за Новий рік виноградний сік. Загадала бажання, але воно не збулося. Мабуть, треба було шампанське відкоркувати. На мобільний і домашній телефон почали дзвонити родичі, вітали. Були здивовані, що я сама.

Наступного року всі стали мене запрошувати до себе. Але сподобалося святкувати самій — коли захотіла поїла, лягла поспала. Салат олів'є для себе без ковбаси зробила, але з оливками, а в гостях треба їсти, що дають. Родичам казала, що святкуватиму з друзями, а друзям — що з родичами. Знову дістала торішнє шампанське, яке так і не відкрила, подивилася "Іронію долі". А наступного дня ходила по гостях, роздавала подарунки. Цього року теж сама буду.

3

печери відкриті для туристів увесь рік поблизу села Залісся Чортківського району на Тернопільщині. Щороку туди приїздять компанії святкувати Новий рік. Винаймають будинок у селі. За 690 грн місцеві пропонують увесь комплекс послуг, ще й забирають на залізничній станції. Близько півночі туристи спускаються під землю. У печерах температура весь рік +15°С, стіни майже сухі. Кажани — сплять.

 

Зараз ви читаєте новину «"Іронію долі" подивилася тричі за вечір». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі