пʼятниця, 27 грудня 2019 06:30

"Хотілося всьому світу розповісти, хто моя кохана. Не міг, бо був одружений"

Автор: INSTAGRAM @REALPOTAP
  Олексій Потапенко й Анастасія Каменських гуляли весілля в ресторані італійської кухні ”Фабіус” під Києвом. Запросили понад сотню гостей
Олексій Потапенко й Анастасія Каменських гуляли весілля в ресторані італійської кухні ”Фабіус” під Києвом. Запросили понад сотню гостей

Шість років приховували свої стосунки співаки 32-річна Анастасія Каменських і Олексій Потапенко, 38 років, який виступає під псевдонімом Потап. Побралися 23 травня.

Познайомилася 2006-го. Тоді Потап виступав сольно. Інколи записував спільні композиції зі співаками-початківцями.

— Із Настею працював мій товариш і ніяк не міг її розкрутити, — розповідає артист. — Якось запропонував записати з нею кілька пісень. Від співпраці відмовився, бо Настя мені не сподобалася. Та згодом наважився записати з нею композицію. Пісня "Без любви" стала хітом. Нас почали запрошувати співати разом. Тоді й народився дует "Потап і Настя".

За час спільної кар'єри співаки випустили п'ять альбомів і зняли 29 кліпів. Про розпад гурту заявили 2017 року. Тоді представили сольні проекти. Каменських співає під ніком НК, Потапенко створив гурт ПТП.

— У нас були проблеми. Лаялися, розлучалися, а потім знову сходилися, — говорить Потапенко. — Потім я зрозумів, що Настя мені дорога. Гнав ці думки, але перебороти себе не міг. Був момент, коли я гасився всім, чим тільки можна — ходив на вечірки, сильно пив. Але це не допомогло заглушити почуття. Всі думки були про те, щоб не втратити Настю.

Весілля Потапенко й Каменських планували святкувати в Італії. Не всі гості могли туди дістатися, тому відгуляли в ресторані італійської кухні "Фабіус" під Києвом. Запросили понад сотню гостей. На бенкет витратили майже 3 млн грн.

На медовий місяць полетіли до Туреччини. За тиждень повернулися, бо мали заплановані концерти. Відтоді в мережі час від часу з'являються повідомлення про вагітність Каменських. Подружжя цих чуток не коментує.

— Мені давно хотілося всьому світу розповісти, хто моя кохана і як сильно я її люблю, — каже Олексій. — Та не міг зробити цього раніше, бо був одружений. Питав у сина, як він поставиться до того, що в батька з'явиться нова дружина. На це Андрій відповів: "Якщо тобі буде добре, то я не проти". Мені набридло приховувати стосунки з Настею. Це взагалі було негарно. Тому настав момент, коли ми вирішили забацати весілля.

13 років Олексій Потапенко прожив у шлюбі з продюсеркою 41-річною Іриною Горовою. Від неї має сина 11-річного Андрія. Розлучився 2014-го. Нині Горова зустрічається з адвокатом і бізнесменом Євгеном Артюховим. З ним прийшла на весілля колишнього чоловіка.

— Після розлучення ми з Потапом зуміли зберегти добрі стосунки й залишитися друзями, — розповідає Горова. — Працюємо з ним у компанії "Мозгі Ентертеймент" і разом ведемо кілька проектів. Нашими взаєминами я пишаюся.

Анастасія Каменських раніше мала серйозні стосунки з Володимиром Дятловим із Миколаєва. Разом навчалися в українсько-американському гуманітарному інституті Вісконського міжнародного університету у США. Розійшлися 2009 року. Зараз Дятлов займається аграрним бізнесом.

Зараз ви читаєте новину «"Хотілося всьому світу розповісти, хто моя кохана. Не міг, бо був одружений"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі