пʼятниця, 19 вересня 2008 17:01

Хабенський забрав дружину з лікарні

  В Анастасії Хабенської у січні виявили пухлину у правій півкулі головного мозку
В Анастасії Хабенської у січні виявили пухлину у правій півкулі головного мозку

Дружину 35-річного актора Костянтина Хабенського, Анастасію, 31 рік, виписали з клініки "Седарс-Синай", що в Лос-Анджелесі. Там вона лікувалася дев"ять місяців — у жінки виявили пухлину в правій півкулі головного мозку. Торік Хабенська народила сина Івана. Про хворобу не підозрювала — погане самопочуття пояснювала вагітністю.

Жінку двічі оперували в Московському інституті нейрохірургії. Однак хвороба прогресувала. Тоді Костянтин Хабенський відвіз дружину в США, де вона пройшла курс хіміотерапії.

— Ракові клітини перестали ділитися, — запевняють американські медики. — Пацієнтка може прожити десять років і більше. Головне — берегти себе.

Анастасія нині перебуває у реабілітаційному центрі. Із нею працюють психологи: під час лікування жінка мала нервовий зрив — розплакалася просто в лікарняному коридорі, кричала, що хоче додому. Щоб заспокоїти дружину, Хабенський терміново літав у Лос-Анджелес.

Подейкують, на лікування дружини актор витратив понад $500 тис. Через три місяці Анастасія знову повернеться в клініку для профілактичного курсу.

Зараз ви читаєте новину «Хабенський забрав дружину з лікарні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі