вівторок, 01 лютого 2011 03:15

Гурченко заручилася за спиною чоловіка

Автор: фото з сайта www.eg.ru
  Російська акторка і співачка Людмила Гурченко одягає перстень на безіменний палець дизайнеру Аслану Ахмадову під час зйомок кліпу
Російська акторка і співачка Людмила Гурченко одягає перстень на безіменний палець дизайнеру Аслану Ахмадову під час зйомок кліпу

Російська акторка і співачка 75-річна Людмила Гурченко готується до весілля. Кажуть, вона заручилася з дизайнером Асланом Ахмадовим, 37 років.

— Людмила дійсно закохана в Аслана. Вони заручилися, але дату весілля поки що тримають у секреті, — розказують друзі пари. — Аслан зробив їй пропозицію. Це було несподіванкою для всіх.

Гурченко й Ахмадов приховують свої стосунки.

— Із Людмилою Марківною ми просто хороші друзі. Я захоплююся нею як жінкою, — каже Аслан. — Часто супроводжую її на гастролях. У кінотеатри та ресторани воджу, як джентльмен, тільки під руку.

Минулого тижня Гурченко й Ахмадов знялися в новому кліпі Людмили. У ньому героїня одягає своєму супутнику перстень на безіменний палець. Після зйомок Аслан не зняв його. Говорять, така ж обручка виблискує на пальці співачки.

— Я не приховую того, що люблю його, — розповідає про нареченого Людмила Марківна. — Він розумний, делікатний, надзвичайної краси чоловік — у всіх відношеннях мій типаж. Обіймає мене міцно-міцно. Ну як його не любити?

Офіційно Гурченко заміжня за продюсером Сергієм Сеніним.

Зараз ви читаєте новину «Гурченко заручилася за спиною чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі