четвер, 27 грудня 2007 17:33

Олена Литвин не шкодує за шлюбом

  Олена Литвин і Дмитро Крейнін познайомилися на юридичному факультеті Інституту міжнародних відносин у Києві. Дмитро — син дніпропетровського бізнесмена
Олена Литвин і Дмитро Крейнін познайомилися на юридичному факультеті Інституту міжнародних відносин у Києві. Дмитро — син дніпропетровського бізнесмена

18 грудня донька екс-спікера Володимира Литвина 25-річна Олена розлучилася з юристом Дмитром Крейніним. У шлюбі пара прожила 4,5 року. Останні шість місяців вони мешкали окремо.

— Ми розійшлися без розподілу майна, — розповідає Олена "ГПУ". — Ініціаторкою була я. І не шкодую. У нас із Дмитром різне виховання. У квартирі залишилася я: її мені подарували батьки після весілля.

Зізнається, що батько виховував її суворо.

— Капнув на стіл — негайно витри! Тюбики із зубною пастою слід було акуратно загортати скраю. Ми з мамою божеволіли, який він суворий та охайний. Півроку я приховувала, що не живу з Дмитром. Коли батько дізнався правду, підтримав — сказав, що на моєму боці.

Молодята познайомилися на юридичному факультеті Інституту міжнародних відносин. На четвертому курсі з двома однокурсниками відкрили спільну юридичну фірму "Гарантія". Тепер Олена збирається відкрити в Києві магазин жіночого одягу "Дім розкоші". Продаватиме вбрання світових брендів.

Новий рік Олена святкуватиме вдома. Запросила 20 друзів.

— Обов"язково зроблю олів"є, вінегрет. Запечу улюблену картоплю з маслом і часничком, — ділиться жваво. — Ще напечу тортиків — мене мама навчила.

Говорить, що вітатиме Дмитра:

— Якщо буде душевний порив, можливо, куплю йому подарунок.


У травні екс-губернатор Запорізької області 47-річний Євген Червоненко розлучився з Маргаритою, 44 роки. Вона очолювала концерн "Орлан", який створив чоловік. Жінка намагалася відсудити квартиру в Ялті та будинок у селищі Козин під Києвом. Ще до розлучення Червоненко зустрічався з блондинкою Ніною. Нині політик очолює Національне агентство з проведення Євро-2012. Був двічі одружений. Від першого шлюбу має доньку Олександру. Маргарита виховує доньку Вікторію.


У січні 31-річна співачка Галліна розірвала шлюб із нардепом-"регіоналом" Василем Горбалем, 36 років. Пара прожила майже 10 років, розійшлася без розподілу майна. Горбаль залишив жінці автомобілі "БМВ", "тойота" та двокімнатну квартиру на Хрещатику. Екс-подружжя підтримує приязні стосунки. У грудні Галліна  народила доньку Софійку. Хто батько дитини, вона не каже.


Улітку 42-річний мільярдер Дмитро Фірташ розлучився з Марією Калиновською, 51 рік. Він — співвласник компанії "РосУкрЕнерго", що постачає газ в Україну. Подружжя офіційно прожило чотири роки. Фірташ мав виплатити Калиновській $36 млн, але віддав лише $24. Жінка отримала три квартири, кадилак. Ще хоче відсудити половину активів холдингової компанії "Group DF". Перший шлюб Дмитро Фірташ розірвав 1998-го. Від нього має доньку Іванку.

Зараз ви читаєте новину «Олена Литвин не шкодує за шлюбом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі