середа, 03 лютого 2010 22:54

Джессіка Сімпсон показала сідниці та язик

Співачка 29-річна Джессіка Сімпсон прийшла напідпитку на презентацію колекції джинсового одягу в Голлівуді.

— Спочатку ніхто не помітив, що Джессіка трохи п"яна, — каже співорганізатор показу Роберт Нейрон, 38 років. — Вона зайшла в залу під руку з матір"ю Тіною. Вони сіли в перший ряд, замовили дві содові. На сцену піднялися два дизайнери. Почали розказувати про підбір тканин і особливості крою колекції. Джессіка не стрималася і розсміялася. Хотіла вийти, щоб не заважати. Коли встала, її спідниця зачепилася за стілець — оголилися сідниці. Її з усіх боків обступили папараці. Це розсмішило співачку ще більше. Вона показала язика і пішла до виходу. У залі почали перешіптуватися, що Джессіка не вперше з"являється на публіці напідпитку. Не віриться, що вона підсіла на стакан. До 15 років вона співала в церковному хорі.

Сімпсон почала випивати торік улітку. Тоді від неї пішов хлопець — американський футболіст Тоні Ромо.

— Джессіка півтора року зустрічалася з Тоні, — каже її мати 50-річна Тіна Сімпсон. — Думала, вони створять міцну сім"ю, але Тоні покинув її в липні напередодні дня народження. Після розлучення з коханим донька сама не своя. Виходить із дому без макіяжу, забула, коли востаннє робила манікюр. Почала їсти багато шоколадних батончиків, через що погладшала в талії на 5 сантиметрів. Вона рідко займається спортом. Зранку до вечора дивиться мексиканські серіали.

Зараз ви читаєте новину «Джессіка Сімпсон показала сідниці та язик». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі