середа, 30 травня 2012 00:15

Деппа прийняли у плем'я індіанців

Автор: фото з сайта www.daiteka.ru
  Американського актора Джонні Деппа загримували під час зйомок стрічки ”Самотній рейнджер”
Американського актора Джонні Деппа загримували під час зйомок стрічки ”Самотній рейнджер”

Американський актор 47-річний Джонні Депп став почесним членом індіанського племені команчі.

— Церемонія посвячення пройшла в американському місті Альбукерке ще 16 травня вдома в активістки американського руху команчів Ладонни Гарріс. За традицією команчів, тепер мене вважають її сином, — каже він.

Депп отримав індіанське ім'я Ма Ву Мей, що перекладається як "перевертень". Торік зіграв індіанця Тонто в новому фільмі "Самотній рейнджер".

— Ідея прийняти в плем'я Деппа належала мені, — каже Ладонна Гарріс. — Він корінний американець, його родичі могли бути вихідцями із нашого племені. Познайомитися з ним мріяла вісім років. Торік мій племінник влаштувався працювати консультантом на знімальний майданчик фільму "Самотній рейнджер". Він і організував мені побачення з Деппом.

Команчі ведуть кочовий спосіб життя. Діляться на групи по 40-50 людей.

— У нас є своя мова, хоча більшість говорить англійською, — розповідає Ладонна. — Чоловіки полюють на бізонів, жінки випасають корів і коней. Померлих родичів ховають без трун у вузьких могилах на вершині пагорба. Покійному в жертву приносять коня.

Джонні Депп останні півроку пересувається з ціпком із наконечником зі слонової кістки. Торік травмував хребет. Два місяці лежав у клініці. Коли подорожує, замовляє номери у готелях на першому поверсі.

Зараз ви читаєте новину «Деппа прийняли у плем'я індіанців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі