пʼятниця, 29 грудня 2017 06:45

Будьте готові відмовитися від меншого заради більшого

Закладайте фундамент і купуйте житло

Протягом року таланитиме водним і земним знакам: Ракам, Скорпіонам, Рибам, Тельцям, Дівам та Козерогам. Із перешкодами зіткнуться повітряні й вогняні знаки. Будьте готові відмовитися від меншого заради більшого. 2018-й — рік працьовитих та терплячих. Закладайте фундамент і купуйте житло. Це час гніздування.

Овен

(21.03–20.04)

Ви не звикли перепрацьовувати. Хочете результату в найкоротші терміни. Спробуйте не бути різкими. Можете пересваритися з родичами, потенційними партнерами і роботодавцями. Обставини сприятимуть кар'єрному зростанню. Заробітки будуть невеликі, зате допоможете заробити своїм чоловікам і дружинам.

Регулярно траплятимуться проблеми в дорозі. Відремонтуйте авто, перш ніж вирушати далеко від дому. Легко піде навчання. Можете отримати спадок від родичів, з якими не спілкувалися роками.

Партнери хотітимуть зареєструвати стосунки. Ви надаватимете перевагу цивільним шлюбам.

Телець

(21.04–20.05)

Рік стане школою виживання. Гостро відчуватиметься матеріальна скрута. Доведеться повертати борги. Ламатиметься техніка, губитимуться цінні речі. Не переймайтеся через втрати. Доля відводить від вас усе те, що вам не потрібне. Наберіться терпіння.

Не поспішайте розривати шлюб. Багато уваги потребуватимуть діти. Улітку та восени можна розпочинати ремонт.

Не йдіть усупереч природі. Якщо вагітність не настане в першому півріччі, не варто погоджуватися на штучне запліднення. Зачекайте. Турбуватимуть підвищений тиск і запаморочення.

Близнюки

(21.05–21.06)

Виникатиме відчуття, що звідусіль намагаються перекрити вам кисень. Залишитеся сам на сам зі своїми потребами. Усе здаватиметься недоречним і невчасним. Ідеї виникатимуть запізно або будуть "сирими". Притримайте свою ініціативність. Наробите менше помилок, якщо діятимете під чиїмось керівництвом.

Грошей вистачатиме. Зачекайте з покупкою авто чи земельної ділянки. Важко підуть перемовини з потенційними бізнес-партне­рами.

Брати шлюб краще в листопаді. Тоді не помилитеся з вибором. Жінки-Близнюки легко завагітніють. Діти будуть неслухняними. Доручіть їхнє виховання бабусям і дідусям.

Потішать результатом дієти й тренування.

Рак (22.06–22.07)

Вашій мудрості можна позаздрити — будете легко обходити гострі кути. Час вдалих шлюбів, бізнес-проектів і подорожей. Отримаєте все те, на що заслуговуєте. Грошей не буде багато, але надходитимуть вчасно. Ви ні в чому собі не відмовлятимете. Великі неприємності оминатимуть ваш дім. Змінювати житло через проблеми з каналізацією та електрикою не варто. Бо на новому місці проблеми подвояться.

Важко йтимуть справи в коханих і дітей. Підтримуйте їх. Будьте великодушними.

Уваги потребуватиме система травлення. Не ігноруйте болю в шлунку і правому підребер'ї. Дотримуйтеся дієти.

Лев (23.07–23.08)

Із п'яти затемнень 2018 року чотири впливатимуть на Левів. Можливо, доведеться відкласти подорож чи відрядження. До втрат і знахідок ставтеся як до вказівок долі. З вашого оточення зникнуть люди, які ускладнювали життя. До листопада краще не планувати вагітність та усиновлення.

Фінансова ситуація складна. Однак купівля і продаж нерухомості не лише поліпшать житлові умови, але й дозволить заробити. Будьте обережні з покупками. Вам підсовуватимуть браковані техніку й авто.

Шлюб відкладіть до 2019-го.

Крихкими стають зуби та кістки. Не затягуйте з візитом до стоматолога. Покращити поставу допоможе масажист.

Діва (24.08–23.09)

Зніміть рожеві окуляри, аби не видавати бажане за дійсне. Впустите у своє коло непорядних людей, готових надурити й нажитися.

Краще відкласти переїзд за кордон. Важко звикатимете до нових умов. Не час змінювати сферу діяльності. Нова робота не приноситиме бажаного заробітку та задоволення. Не відмовляйтеся від відряджень.

Закоханість, яка прийде влітку, стане найяскравішою в житті.

Не перевантажуйте печінку. Легко буде кинути пити й курити.

Терези

(24.09–23.10)

Ви небайдужі до всього, що відбувається навколо. Самі боїтеся робити рішучі кроки, але в парі з партнером готові гори звернути. Не проґавте сильного та надійного спонсора. Будьте готові поступитися власними амбіціями заради досягнення поставлених цілей. Розбагатієте самі й допоможете покращити матеріальні умови людям навколо вас. Можна купувати землю, будуватися, робити ремонти. Вдалий час для придбання авто, мотоциклів і тренажерів.

У вас закохуватимуться. Не час тягнути з відповіддю на пропозицію. Кохані будуть вашими друзями та однодумцями.

Нагадає про себе остеохондроз. Відкладатимуться солі, пісок у нирках. Подбайте про виведення шлаків з організму.

Скорпіон

(24.10–22.11)

Годі приносити себе в жертву — час займатися собою. Робіть те, що подобається. Вашими ідеями захоплюватимуться. Спонсори набиватимуться вам у партнери. Заробітки не змусять чекати. Оновлюйте комп'ютерне обладнання. Не скупіться на подарунки для себе.

Залицяльники набридатимуть. Але якщо хтось вам подобатиметься, то це — вдалий рік для одруження і народження дітей. З'являтимуться на світ двійні-трійні. Приємні спогади залишать сімейні подорожі.

Повільний обмін речовин провокуватиме запори. Змініть харчування.

Стрілець

(23.11-21.12)

Поруч буде достатньо людей, готових ставити палиці в колеса. Не будьте самовпевненими. Беріть відповідальність за роботу колективу, в якому працюєте. Не женіться за надприбутками. Пам'ятайте: найтемніша ніч — перед світанком. 2019 рік принесе більше впевненості в собі. Негаразди оминатимуть вас. Частину грошей зможете заощадити. Тримайтеся далі від гральних клубів.

Говоритимете з коханими різними мовами. Не час планувати весілля. Шлюб швидко розчарує.

Лікарі ставитимуть вам неправильні діаг­нози. Краще перездати аналізи, перш ніж почати лікування. Надокучатиме алергія. Не варто змінювати місце проживання.

Козеріг (22.12-20.01)

Це час кардинальних перетворень. Зважтеся на рішучі зміни, робіть кар'єру. Важко складатимуться партнерські стосунки. Навколо буде чимало тих, хто заздрить вашому успіху. Ігноруйте критиків.

Будуйте плани відразу на п'ять років. Отримаєте привабливі фінансові пропозиції. Запишіться до спортзалу, відвідуйте салон краси. Поцікавтеся, як заробляли гроші ваші предки. Їхній досвід стане в пригоді. Відроджуйте родинні традиції.

Заробітки відчутно зростуть. Задумаєтеся над купівлею дачі, ремонтом у квартирі.

Шлюб краще відкласти на кінець року.

Не переохолоджуйте нижньої частини тіла. Нагадає про себе цистит.

Водолій (21.01-20.02)

Усе складатиметься добре, але ви залишитеся незадоволені результатом. Рік вимагатиме змін. Ви ж засиджуватиметеся на старій роботі, бо боятиметеся нового. Обережність і страх заважатимуть розвиватися. Головним буде слово "треба", а не "хочу". Але жертовність окупиться.

Кишеня наповнюватиметься регулярно. Зможете дозволити собі більше, ніж раніше. Присвячуватимете себе молодшим членам родини.

Вразливою буде нервова система. Надмірне емоційне напруження дасть навантаження на серцево-судинну систему.

Риби (21.02-20.03)

Почуватимете себе на коні, якщо протягом січня продумаєте, чого хочете досягти в 2018 році. Ваші бажання здійснюватимуться, а слова матимуть пророчу силу. Відкриєте в собі цілительські здібності. Знайдете гарних наставників.

Не варто змінювати місце проживання й роботу. Кінець року буде яскравим. На вас чекатимуть преміальні та підвищення на посаді. Купіть дачу, закладіть фундамент дому.

Не допускайте в сімейне життя родичів і друзів. Це зіпсує стосунки з коханими.

Бережіть очі. Офтальмологічні операції плануйте на грудень.

Зараз ви читаєте новину «Будьте готові відмовитися від меншого заради більшого». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі