вівторок, 21 листопада 2017 05:51

Ярослав Кіндрат помер у тролейбусі

У Львові на кінцевій зупинці тролейбуса №12 під час обідньої перерви помер його водій Ярослав Кіндрат, 68 років. У нього відірвався тромб.

— Того дня Ярослав вийшов на роботу у другу зміну, — розповідає колега 47-річна Анна Голованич. — Як завжди, пройшов медогляд, усе добре. Він був у гарному гуморі, з дівчатами жартував. На обідню перерву Ярослав зупинився на кінцевій зупинці. Поміняв штанги (струмоприймач. — ГПУ). Зайшов у тролейбус і впав. Оскільки висіла табличка, що він на обіді, то ніхто його й не турбував. Але центральна служба помітила, що довго стоїть. Подзвонили іншому водієві, яка була на лінії. Вона зайшла у тролейбус до Ярослава. Побачила, що він мертвий.

Ярослав Кіндрат працював у тролейбусному парку з 1971 року.

— Він був простий і добрий, ніколи не огризався, — каже Анна Голованич. — Востаннє бачилися за два тижні до трагедії. Він прийшов, аби мене підмінити на роботі. Ми жартували і сміялися. Ярослав ніколи не хворів і не жалівся на здоров'я. Не помічала, щоб пив або палив.

У Ярослава Кіндрата залишилися дружина та дві доньки.

Зараз ви читаєте новину «Ярослав Кіндрат помер у тролейбусі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі