вівторок, 16 січня 2018 05:00

Олексій Калінчук два дні лежав мертвий у квартирі

Автор: www.facebook.com
  Олексій Калінчук був директором рекламної компанії ”А5”. Останні 10 років грав у Клубі веселих та кмітливих
Олексій Калінчук був директором рекламної компанії ”А5”. Останні 10 років грав у Клубі веселих та кмітливих

Гравця КВК 29-річного Олексія Калінчука поховали в селі Вітковичі Березнівського району на Рівненщині. Помер уві сні. Розтин показав, що у нього було запалення легень.

— Два дні Олексій не відповідав на дзвінки, — розповідають друзі покійного. — Його мати відчула щось недобре. Попросила, аби чоловік із молодшим сином поїхали до Олексія в Рівне. Вони знайшли його мертвим у власній квартирі.

Олексій Калінчук навчався у Міжнародному економіко-гуманітарному університеті ім. Степана Дем'янчука у Рівному. Був директором рекламної компанії "А5". У КВК почав грати 2007 року. Тоді виступав у складі студентської команди факультету кібернетики. Згодом почав грати за команду "Без баяна". Одружений не був.

— Олексiй був справжнiм другом i добряком, — говорить приятель Дмитро Іваницький, 29 років. — У всіх він асоцiювався тiльки з позитивом. Його так і називали — Льоша Позитив.

Зараз ви читаєте новину «Олексій Калінчук два дні лежав мертвий у квартирі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі