середа, 18 березня 2009 18:12

Олександр Пікалов носить обручку на шиї

Автор: фото: Андрій Єловіков
  Учасник студії ”95 квартал” Олександр Пікалов ходив на побачення із металевою трубою в руках
Учасник студії ”95 квартал” Олександр Пікалов ходив на побачення із металевою трубою в руках

"Маємо на розмову 15 хвилин", — 34-річний Олександр Пікалов зі студії "95 квартал" сідає на диван в офісі на 24-му поверсі висотки на Оболоні. Одягненого набакир картуза не знімає. На підборідді подряпина, змазана йодом.

— На машині знайомого трохи в дерево врізалися, — неохоче пояснює російською. — У мене мотоцикл є "Харлей Девідсон" — купив іще торік. Найдешевший "харлей" в Америці коштує тисяч вісім доларів, у нас — дорожче, то я за беушний десятку виклав. Поїздив два тижні, а потім вухо надуло. Поки лікувався — почалися заморозки. Пересів на джип "тойота", за місто виїжджаю, гасаю трохи. Раніше міг із гаража добу-дві не виходити. У Кривому Розі (Пікалов звідти родом. — "ГПУ") мав старенькі "днєпр" та "іж", потім купив "ямаху". А зараз вільний час із сином проводжу.

Синові Михайлу 3 роки.

— Хлопець вирішив, що буде гонщиком "Формули-1". Так на перегони підсів, що може по три години дивитися чемпіонати. Хлопці з "Кварталу" на день народження подарували великий плазмовий телевізор. Тепер малого не відтягнеш. Подобаються синові червоні "феррарі". Правда, вимовляє кумедно: "фе-ла-лі". У його віці я всім казав, що буду пожежником.

Із дружиною Іриною побрався п"ять років тому. Доти дев"ять років жили в цивільному шлюбі. Ірина працює адміністратором "95 кварталу".

— До Іри спочатку мій товариш залицявся. Але поїхав у табір вожатим, повернувся з іншою дівчиною. Каже мені: "Я тут домовився з Ірою зустрітися. Сходи ти — поясни, що я зайнятий". Я пішов — і залишився. Іра в небезпечному районі жила. Грошей на таксі ми не мали, спізнишся на останній автобус — тільки пішки доберешся, а додому 12 кілометрів. Кілька разів із металевою трубою ходив. Я носив срібну сережку у вусі, ходив у червоних черевиках, мав довге волосся. За це можна було добряче отримати. Якось мені чуба обстригли. Були такі "бєгуни" — їм в оттяг (подобалося. — "ГПУ") "наваляти" тому, хто трохи вирізнявся.

Розповідає, що кілька років жили з батьками дружини.

Морочили нам голови стільки років, а щас тікаєте

— Ой, їм було жорстко, — награно важко зітхає. — Я ж був дорослий чоловік, зі своїми мишами в голові. Бак від старого мотоцикла зберігав у тещиній шафі. Як тільки їхав на гастролі — вона його виносила в коридор. Повертаюся — і заношу назад. Репетиції часто вдома проводили, співали-танцювали.

— Чому так довго не одружувалися?

— П"ять років тому вирішили з "Кварталом" із Кривого Рогу їхати до Києва, — чухає неголене підборіддя. — Вересень був. Приходять наші дівчата і заявляють: морочили нам голови стільки років, а щас тікаєте! Так у нас одночасно аж три весілля відгуляли: моє, Вовкине і Вадикове ("кварталівців" Володимира Зеленського та Вадима Переверзева. — "ГПУ"). До Києва поїхали вже окільцьовані.

Обручку Пікалов почепив на ланцюжок. Носить на шиї.

— Персні мені заважають, — показує долоні.

На концертах Пікалов пародіює Віктора Януковича, лідера Партії регіонів.

— На урочистих заходах перетиналися, але не спілкувалися, — каже про нардепа. — Знайомі з його сином Віктором. Він хороший хлопець. Пародії робимо необразливі, шукаємо більше комізму. Політичний гумор публіка сприймає найкраще.

Зараз ви читаєте новину «Олександр Пікалов носить обручку на шиї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі